19 септември 2013

НА КРАК, О, ПАРИИ ПРЕЗРЕНИ... V

====================
Здравейте, приятели!

В тази тема ще дам отговор на един въпрос - ЗАЩО =МОЯТ= НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ =АНАТОЛИЙ ЙОРДАНОВ= С =БАЩА ВЕЛИКО= И =СИН ВЕЛИСЛАВ= НЕ Е ОСВОБОДЕН ОТ МЕН, А НАПРОТИВ, НАСТОЯВАМ С ОСТРИТЕ СИ ЧЕПИЦИ ДА ПРОБИЕ ПЪТ. [Доверието ми в д-р Анатолий Йорданов, депутат в 41-то народно събрание от ПП "ГЕРБ", се доизпари, когато не ми отговори на писмото ми. [http://vasquez345.blogspot.com/2013/02/blog-post_18.html] Може би всичко се изтрива още в мейлбокса /хотбокса/ на parliаment.bg, информацията се пренасочва към други лица или просто се буферира някъде без да се чете от никого. Не знам, но предвид станалото се заех да напиша хотфикс, говоря малко по компютърному, но надявам се да бъда разбран именно по този начин от болшинството - иначе просто казано искам да направя една огромна кръпка, която ще пришия към скъсаните ни гащи, за да скрия осрания ни гъз... Поне като сядаме - да не оставяме отпечатък... Междувпрочем гащите са причина човекът да не подушва насрания си гъз като преди - от времето, когато човекът е започнал да носи гащи, за да не му е студено, с течение на времето неговият гръбначен стълб се е "гипсирал" /защото обонянието му не е долавяло постоянно миризмата на задника му/ и в определен момент той вече не е можел да си извива гръбначния стълб като четириногите, за да си оближе задника... Гащите са довели също така до закърняване на носа на човека - така той е намалил силата на обонянието си 20-30 пъти... Гащите навремето са били доста груби и от постоянното търкане с козината носещите гащи са се обезкосмявали /това е бил първият "епилатор" [бях посбъркал термините - "кола-маската" май беше по-болезнена], която е направила силния пол доста слаб вкъщи и е довела до революция в пещерата - до появата на матриархата, защото първобитните хора /мъжете по-специално/ не са имали сушилни и се е налагало след пране да чакат голи и беззащитни гащите им да изсъхнат, естествено в леглото, под завивките/ - та мъжете от такива с гъста козина са станали с по-малко окосмяване, но са запазили окосмяването на интимните си части поради носенето на първобитни долни гащи, от по-мека материя... Поради множеството "помощници" и голямото надупване нашите горни и долни гащи са съдрани и затова се нуждаят от ремонт - от здрава кръпка, която си е направо хотфикс...]

Няма да гласувам повече за политиците от изминалите 23 години, защото те ТОТАЛНО се осраха. Ако направят гласуването задължително, ще хвана гората, но няма да подкрепям с гласа си ГЕНОЦИДА, извършван от тези ПРЕДАТЕЛИ!!!

Ще обясня за какво точно става дума - СРЕЩУ КАКВО ПРОТЕСТИРАМ АЗ. Добре помня, че "ГЕРБ", а и "БСП" преди това, стремглаво се спуснаха да модернизират * страната - да изграждат магистрали, да строят метро и пр., без да попитат своите избиратели СЪГЛАСНИ ЛИ СА ДА МИЗЕРСТВАТ, за да има пари за асфалт и камъни, които да бъдат мачкани по цял ден от валяците... Никой не ги попита СЪГЛАСНИ ЛИ СА ДА БЪДАТ КУПЕНИ МОТРИСИ ЗА СТОТИЦИ МИЛИОНИ, частите за ремонт на които струват десетки милиони, а ТЕ ДА БЪДАТ ДРАНИ ОТ НЕПОСИЛНИ ДАНЪЦИ, ЗА ДА СЕ "ИЗБИЯТ" ПАРИТЕ И ДА СЕ ПЛАТИ ПОРЕДНИЯТ ТРАНШ ПО ДЪЛГА... Диктаторът Борисов, като своя съсед - диктаторът Ердоган, дупчеше столицата като мишка кашкавалена пита, без да го вълнува как живеят хората на повърхността... Но на всички им продухваха ушите, че ние даваме 20 %, а ЕС - останалите 80 %... Защо бе нужно да модернизираме инфраструктурата и да похарчим парите за надбавки на пенсии, заплати, помощи, стипендии и др. социални плащания? Който иска да модернизира пътните коридори на наша територия нека го направи ИЗЦЯЛО ЗА СВОЯ СМЕТКА - като има зор да спазва графици и да си пази превозните средства, да си намери пари и да си модернизира пътя, НО НЕ И ДА НИ ПРАВИ НАС РОБИ, ДА ВЗИМА МАЛКОТО, КОЕТО ИМАМЕ, ЗА ДА ОСТАВАМЕ С ПРАЗНИ РЪЦЕ И ОТ НЕМОТИЯ ДА ХОДИМ КАТО МУХИ БЕЗ ГЛАВИ!!! А какво да кажа за непрестанното разбиване на магистралите от многотонните ТИР-ове [http://i3.dir-i.net/CMS/2012/12/19/3a_ct2sek.jpg], които кръстосват България - постоянно ремонти, постоянно затруднен трафик, постоянно изнервени шофьори, катастрофи, черна хроника... Сякаш сме Суецкият канал!!! Някой се опита да купи "Товарни превози" на БДЖ-то, за да качи част от този товар на влаковите композиции като едно време, за да се нагуши с парички, а ние ще духаме супата - постоянно ще трябва да ремонтираме железопътните линии, без пукнат грош доживот... Алчността човешка и глупостта на безмозъчните твари не познават граници... Но всички мълчахме като пънове... До 18-ти август 2012, когато някой изрева като разярен лъв - бомбена експлозия разчлени Жак Фелипе Мартин, но никой не включи кой е той и защо стана това нещо... През този август си замина от този свят дядо, за който работата и парите бяха всичко - няма го на нито една снимка в родовия албум, защото винаги беше зает и нямаше време за едно щракване с фотоапарат...

На 21.12.2012 затраках като бясно куче на компютъра до Главния прокурор на Международния криминален съд... Пощенската ми кутия, специално създадена, щеше да се пръсне по шевовете от съобщения - валяха троянци, червеи, вируси, спам, но пощата разпознаваше всичко като зловреден софтуер и пращаше всичко в кошчето за боклук... Десетки "любовни" писма, какви ли не оферти за дарения, какви ли не борсови прогнози за пазарите, също легализиране на дипломите ми безплатно, а дори и изфабрикуване на моя нова диплОма, по мое усмотрение - всичко вече е изтрито, а накрая и самата поща ще се самоунищожи. Ползвам безплатния вариант, който предвижда унищожение при невлизане в пощата за определен период... Тогава вече хакерите, на които явно бе поверена мисията да ме разконспирират, ще ударят на камък - няма поща, в която да пращат съблазнителни съобщения за самотни богати красавици, които търсят партньор в живота с добро сърце или милионер плаче, че умира от рак на гърлото /затова не може да говори по телефон/, а няма никакви наследници, и ме моли да стана негов наследник като си дам координатите да ми изпрати неговото нотариално заверено пълномощно, че ме прави свой наследник...

Очевидно писмото е стигнало където трябва!!! Забелязах, че когато всичко тук заигра казачок, разбраха, че не се шегувам - та нали им казах да следят новините. Да си го кажем направо - бунтовете от тази година в България и Турция по същество са АНТИФЕОДАЛНИ БУНТОВЕ!!! КРЕПОСТНИТЕ ВЪСТАНАХА СРЕЩУ ФЕОДАЛИТЕ!!! КРЕПОСТНИТЕ КАЗАХА НА ФЕОДАЛИТЕ: БОГАТИТЕ ДА СИ СТРОЯТ КАКВОТО ИСКАТ, НО НЕ С ПАРИТЕ НА БЕДНИТЕ!!! ПЛОЩАД "ТАКСИМ" В ТУРЦИЯ СЕ ПРЕВЪРНА В АРЕНА НА СБЛЪСЪЦИ, ЗАЩОТО ЯВНО ТУРЦИТЕ СА РАЗБРАЛИ, ЧЕ ПОДЗЕМНОТО СТРОИТЕЛСТВО ЩЕ НАТИКА 2 МЕТРА ПОД ЗЕМЯТА БЕДНИТЕ /ОКОЛО 40 %/, ЩЕ ИМ ВИДИ СМЕТКАТА С ЕДНА ДУМА, ЗАТОВА СКОКНАХА НА ЕРДОГАН... СЪЩОТО РАЗБРАХА И БЪЛГАРИТЕ, КОИТО СКОКНАХА НА БОРИСОВ, КОИТО МАКАР И МАЛКО КАТО ПРОТЕСТИРАЩИ ПО УЛИЦИТЕ И ПЛОЩАДИТЕ, ВСЪЩНОСТ СА МНОГО ПОВЕЧЕ... ТЕ ОСЪЗНАХА, ЧЕ НАЙ-БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ ЩЕ БЪДАТ ЖЕРТВАНИ, И ЧЕ ТЕЗИ МАГИСТРАЛИ СА НАКВАСЕНИ С КРЪВТА НА РАЗМАЗАНИТЕ ОТ ЧУДОВИЩНАТА ПОЛИТИКА НА КАПИТАЛИСТИТЕ!!!

НО ЗАЩО СЕ СТИГНА ДО ТОЗИ БУНТ У НАС? ОТГОВОРЪТ Е ЕДИН: ЗАЩОТО НЕ СЕ НАМЕРИХА 1/5 ОТ ДЕПУТАТИТЕ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ДА СЕЗИРАТ КС /КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД/ ЗА ТАЗИ ВЕРОЛОМНА ПРАХОСТНИЧЕСКА КАМПАНИЯ НА "БСП" И "ГЕРБ", КОЯТО ЗАКОПА МИЛИАРДИ В ИНФРАСТРУКТУРНИ ПРОЕКТИ, ДОКАРВАЙКИ МИЛИОНИ ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА!!! КЪДЕ БЯХА "БСП", "СДС", "АТАКА" И "ДПС" ЦЕЛИ 3.5 ГОДИНИ, ДОКАТО УПРАВЛЯВАШЕ "ГЕРБ" - ЗАЩО НЕ СЕ ОБЪРНАХА ДО КС И НЕ ПОИСКАХА РЕВИЗИЯ НА ПОЛИТИКАТА НА "ГЕРБ" ПО ЗАМРАЗЯВАНЕТО НА ДОХОДИТЕ, ЗАЩО МЪЛЧАХА ТОЛКОВА ГОДИНИ? СЕГА НОВАТА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ ОТНОВО ВЕРОЛОМНО ИЗМАМИ БЪЛГАРИТЕ, ЧЕ ЩЕ ДИГНЕ ДОХОДИТЕ НА НАЙ-БЕДНИТЕ ТРУЖЕНИЦИ, ОТНОВО ИМА ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО, КОЕТО СЕ ПРЕДСТАВЯ ЗА НЯКАКЪВ НЕНАДМИНАТ УСПЕХ... 100 ДНИ ПРОВАЛ СЕ ПРЕДСТАВЯТ КАТО 100 ДНИ УСПЕХ... СПРЕТЕ С ДЕМАГОГИЯТА!!!

ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ, КОИТО КРАДОХА И МАМИХА БЕЗНАКАЗАНО, ТРЯБВА ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ!!! ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ РЕФЕРЕНДУМ, ОЧЕВИДНО, ЗА ДА РАЗМЪРДАМЕ ПОЛИЦИЯТА И ПРОКУРАТУРАТА ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА!!!

http://www.capital.bg/biznes/2012/06/17/1848164_nova_vodna_centrala_zaraboti_na_iskur/

Министър Делян Добрев е прерязал лентата на ВЕЦ от каскада по течението на река Искър, който е собственост 90 % на частна чуждестранна компания, 10 % на държавата. От 2003 до 2013 - 10 години - три различни партии на власт, а политиката една й съща, превръщане на България [в случая има обсебване на част от реката от тази каскада ВЕЦ-ове, така да се каже блокиране на речна територия, и то на стратегическа речна територия - не на всяко място може да се изгради ВЕЦ; по документи няма продажба на речна територия, но на практика има дългосрочно отдаване за ползване на българска площ на българо-чуждестранна компания със силно изразено чуждестранно участие, мажоритарно] в чужда собственост на 90 % в случая /Къде ще бъдат построени държавни ВЕЦ-ове в бъдеще, някой мисли ли за интересите на бъдещите поколения български граждани?/!!!

Друг интересен казус - държавата дава приблизително 2.4 милиона лева, за да се построи път до завод, в който се сглабят "Made in Lovech"-автомобили!!! Защо този проект не е финансиран от еврофондовете, нали тези автомобили са за европейците? /И какво е това "Made in Lovech"? Защо не е "Made in Bulgaria"?/ [Ако искате да разберете повече за първата копка на пътя - общински съветници от "ГЕРБ" и "БСП" рамо до рамо копаят с кирки... Питате се защо не се карат и не са Том & Джери както обикновено?! Защото интересът клати феса!!!]

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=821360

"За финансиране изграждането на довеждаща пътна инфраструктура до имота, в който се изпълнява инвестиционният проект на „Литекс Моторс" АД, се предвижда предоставяне на 2 375 439 лв. с ДДС. Те се дават на община Ловеч от бюджета на Министерство на икономиката, енергетиката и туризма чрез Българската агенция за инвестиции."

http://www.dnevnik.bg/biznes/2012/02/21/1771137_zavodut_krai_bahovica_zaraboti_s_obeshtaniia_za_1_mlrd/

"Не случайно държавата даде 2.4 млн. лв. за шосето до този завод, надявам се, че тази прекрасна церемония струва по-малко, пошегува се министърът."

http://infrastructure.bg/show.php?storyid=1791256

"Срокът за изпълнение на договора е 90 дни, общината ще плати 2 326 274 лв с ДДС. Парите за изграждане на пътя до завода в Баховица са държавно финансиране. Те бяха предоставени но Ловеч от бюджета на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма чрез Българската агенция за инвестиции."

Предоставеният по-долу линк съобщава за огромно кредитиране на стотици проекти за изграждане на инсталации за "зелена енергия" /ако се чудите защо токът е скъп/:

"Доц.д-р инж. Пламен Граматиков, зам.-ръководител на кредитната линия за енергийна ефективност КЛЕЕ, представи успешни проекти и добри практики. До момента са реализирани успешно над 250 проекта и благодарение на отпуснатите средства по двете линии са изградени 36 вятърни генератори, 39 малки ВЕЦ, 12 проекта за когенерация, геотермални инсталации и инсталации на биомаса."

http://news.bgnes.com/view/919612

Може би съществуват стотици подобни факти, ако не и хиляди... Те навяват интересни мисли... ПАРТИИТЕ ВЗАИМНО СЕ ПЛЮЯТ, НО ВСЪЩНОСТ СА ЕДНО ЦЯЛО!!! "ГЕРБ" НЕ РЕВИЗИРА ТРОЙНАТА КОАЛЦИЯ, НИТО НОВАТА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ ЩЕ РЕВИЗИРА "ГЕРБ" - ПУСКАТ НЯКАКВИ КЬОР-ФИШЕЦИ /ЗАПОЧНАХА С "АВИООТРЯД 28" - ВЪЗДУШНО ТАКСИ ЗА МИЛИОНИ [http://dnes.dir.bg/search_result.php?x=0&y=0&textfield=авиоотряд+28] - А ВСИЧКИТЕ НАЗЕМНИ И ПОДЗЕМНИ ПРОЕКТИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ СА ПОГРЕБАЛИ МИЛИАРДИ ЛЕВОВЕ НАРОДНИ ПАРИ, ЗАЩИТАВАЙКИ ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ, А ТЕ ТРЪГНАЛИ ДА ДИГАТ ШУМ, ЧЕ НЯКОЛКО САМОЛЕТА СА ИЗХВЪРЛИЛИ НЯКОЛКО МИЛИОНА ПРЕЗ "АУСПУХА".../, ЗА ДА СЪЗДАДАТ НЯКАКВА ИЛЮЗОРНА ПРЕДСТАВА ЗА СЕБЕ СИ, НО В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ НЯМА ДА ИМА ИСТИНСКА РЕВИЗИЯ, КАКТО СЕ КЪЛНАТ, ЗАЩОТО НИКОЕ КУЧЕ НЯМА ДА ОТХАПЕ ЛАПАТА ИЛИ ПЪК ОПАШКАТА СИ... "АТАКА" И ТЯ Е В КЮПА - ТЯ Е "ДОБРОТО ЧЕНГЕ", КОЕТО ГОНИ "ЛОШИТЕ", НО ГИ ГОНИ С ГНЕВНИ РЕЧИ, НЕПРЕДПРИЕМАЙКИ НИКАКВИ СЪДЕБНИ ДИРЕНИЯ, САМО ВРЯКАТ И НИЩО КАТО РЕЗУЛТАТ... ЯВНО И "СДС" Е В ОТБОРА, ДА СЪЗДАВА ИЛЮЗИЯ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ, НО НАРОЧНО ГИ ПРЕПЪНАХА, ЗА ДА СЕ ВЪРНАТ "БСП" И ОСТАНАЛИТЕ В ОЧИТЕ НА ОБЩЕСТВОТО НА ВЛАСТ, ДА ТРИУМФИРАТ И ДА ОТПУСНАТ МАЛКО КАИША - ВСЪЩНОСТ ТЕ СА СИ ПОСТОЯННО НА ВЛАСТ, ВСИЧКИ ТЕХНИ УПРАВЛЕНИЯ СА ПРОВАЛИ, НО НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ПОЕМЕ АКУМУЛИРАНИЯ НАРОДЕН ГНЯВ, ДА ИЗГЪРМИ КАТО БУШОН...

ГРОБ, ГНИЛИЯТ ГРЕЙПФРУТ И ОЩЕ КАКВО ЛИ НЕ ИЗМИСЛИХА ПО ФОРУМИТЕ ЗА "ГЕРБ" - ВСЪЩНОСТ ТОВА ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ ТЯХ, ПАРТИИТЕ, КОИТО НИ ДОВЕДОХА ДО ТАЗИ РАЗРУХА, ДО ПАНИЧЕСКО БЯГСТВО НА НАД МИЛИОН БЪЛГАРИ, ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА, СТРАДАНИЯ И НЕМОТИЯ... СКОРО ГОВОРИХ С ЕДИН БИВШ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР, КОЙТО МЕ ЗЯПАШЕ ОКОКОРЕНО, КОГАТО МУ КАЗАХ: АДЪТ ЩЕ ПРИЕМЕ БАЩИТЕ И МАЙКИТЕ НА ТОВА ГНИЛО ПОКОЛЕНИЕ, КОЕТО РОДИ НАШЕТО ГИБЕЛНО ВРЕМЕ - ТЕ НЕ ИЗДЪРЖАХА ИЗПИТАНИЕТО И АДЪТ ГИ ЗОВЕ!!! НАЙ-ГОЛЯМАТА ОТГОВОРНОСТ ПРЕД ЕДИН РОДИТЕЛ Е ТАЗИ КАК ЩЕ ВЪЗПИТА ДЕЦАТА СИ - ДЕЦАТА НА БОЛШИНСТВОТО КОМУНИСТИ СЕ ОКАЗАХА САТАНИ, НЯМА НИКАКВО СЪМНЕНИЕ, ЧЕ ТЕ СА ДЕЦА НА САТАНАТА, А ТЕХНИТЕ ВЪЗПИТАТЕЛИ СА СЪЩО НЕГОВИ РОЖБИ И АДЪТ Е ТЯХНОТО МЯСТО!!! НО ВСЕКИМУ СПОРЕД КОЛКОТО - НАДЯВАМ СЕ ТОЗИ ДОБРОДУШЕН МОЙ ПОЗНАТ, КОЙТО ТАКА НАИВНО ВЯРВА В СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ И В "БСП", ДА НЕ ОТИДЕ В НАЙ-МРАЧНАТА ПРЕИЗПОДНЯ, КЪДЕТО ДЯВОЛИТЕ СТОЯТ ПРЕД ЕДНА ВИТРИНА С МИНЕРАЛНА ВОДА И КАТО ГАВРОШОВЦИ СЕ МОЛЯТ НА СВОЯ ГОСПОДАР ДА ИМ ДАДЕ МОНЕТИ, ЗА ДА ГИ ПУСНАТ В МАШИНАТА И БУТИЛКИТЕ ДА БЪДАТ ОСВОБОДЕНИ... НО ДЯВОЛЪТ ПОКЛАЩА ОТРИЦАТЕЛНО ГЛАВА И ИМ ОБЯСНЯВА, ЧЕ ТАЗИ ВОДА НЕ Е ЗА ПИЕНЕ, А ЗА ДА КАЛЯВА ДЯВОЛИТЕ - ДА НЕ СА СЛАБОХАРАКТЕРНИ, А ДА БЪДАТ СЪС СИЛНА ВОЛЯ... НЯМА ДА ИМ ДАДЕ ПАРИ, ЗАЩОТО ТОЙ Е ДОБЪР БАЩА, НЕ ГЛЕЗИ ДЕЦАТА СИ: ТЕХНИТЕ ЗЪБИ НЯМА ДА ХВАНАТ КАРИЕСИ, ЗАЩОТО ТОЙ НЯМА ДА ИМ ДАДЕ НИТО ЕДИН БОНБОН, ТЕ НЯМА ДА СТАНАТ ВАРОВИКОВИ СКАЛИ, ЗАЩОТО НИ ГЛЪТКА МИНЕРАЛНА ВОДА НЯМА ДА ОТПИЯТ, НЯМА ДА ГИ ПООЩРИ С НИЩО НИКОГА...

АКО ИСКАТЕ ДА ОТИДЕТЕ В МЯСТО НЕДРУЖЕЛЮБНО И МЪЧИТЕЛНО, ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КОГОТО ПОЖЕЛАЕТЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ, ВСИЧКИ ЩЕ ВИ ЗАВЕДАТ В ПОДГРЯТО ДОБРЕ ПРОСТРАНСТВО, КЪДЕТО ЩЕ СЕ ЧУВАТ СТЕНАНИЯ И ВОПЛИ НА БИЧУВАНИТЕ С НЕПОСИЛНИ ДАНЪЦИ И ТАКСИ, А ВЪСТАНАЛИТЕ СРЕЩУ РЕДА В ТОВА МЯСТО ЩЕ СКАНДИРАТ "ОСТАВКА!", "МАФИЯ!", "ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ!" И ДРУГИ ПОДОБНИ, А НАД ГЛАВИ ИМ ДЯВОЛИТЕ, НА КОИТО СА ДАЛИ РАМО, ЩЕ КРЪСТОСВАТ С "АВИООТРЯД 28", И ЩЕ ХОДЯТ НА ЛОВ ЗА НЕОТСТРЕЛЯНИ ПАТКИ И СВИНЕ...

А КАТО ВИ ИЗЦЕДЯТ КАТО ЛИМОНИ ОТ БАЧКАНЕ И ВИ ВЗЕМАТ ЗДРАВЕТО, ЩЕ ВИ ДАДАТ ПО ЕДНА ШЕПА ОТРОВА ВЪВ ВИД НА ЛЕКАРСТВА, ДА УМРЕТЕ ПО-БЪРЗО - ДА НЕ СЕ МЪЧАТ ДА ТЪРСЯТ ОТКЪДЕ ДА ИЗБИЯТ ПО 1-5 ЕВРО НА ДЕН ЗА ВАС, А ВИЕ ДА ЖИВЕЕТЕ ПО-ЗЛЕ И ОТ УЛИЧНИТЕ ПСЕТА - У ДОМА НА СТУДЕНО, БЕЗ ЗЪБИ И ПРОТЕЗИ, НЕСМЕЙКИ ДА СИ НАПРАВИТЕ ЕДИН КРЕМ-КАРАМЕЛ... И КАТО УДАРИ ПОСЛЕДНИЯТ ВИ ЧАС ЩЕ ПОЛЕТИТЕ КЪМ РАЙСКИТЕ ВСЕЛЕНИЯ, ЩЕ ОПИТАТЕ СИЛАТА НА СВОЯТА ПЪНЧОСЛАВНА ВЯРА И КАТО "ПРАВОСЛАВНА" ТЕОДОРА ЩЕ ПРЕКАРАТЕ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ПРЕД РАЙСКАТА ПОРТА, А НАКРАЯ ЩЕ ВИ ВЪРЖАТ ПО ЕДНО ГЮЛЕ НА КРАКА И ЩЕ ВИ ПУСНАТ В ЕДНА СКОРОСТНА ГРАВИТАЦИОННА МАГИСТРАЛА /СИЛАТА НА ПРИВЛИЧАНЕ КЪМ АДА НЕ Е КОНСТАНТА, А ЗАВИСИ ОТ ГОЛЕМИНАТА НА ГЮЛЕТО - НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ДЯВОЛИ ХВЪРЧАТ СЪС СВРЪХ-СВРЪХ-СВЕТЛИННА СКОРОСТ, В SS-КЛАСА, И СЕ ДВИЖАТ НАЙ-ВЛЯВО, А ПО-ВДЯСНО ИМА ВСЯКАКВИ ДРУГИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА, ВКЛЮЧИТЕЛНО КОЛЕЛЕТА С ГОЛЯМО ПРЕДНО КОЛЕЛО И МАЛКО ЗАДНО, ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕДИ, BMX И ДОРИ СКЕЙТБОРДИ/, КОЯТО ЩЕ ВИ ОТВЕДЕ ПРАВО В АДА, КЪДЕТО "АВИООТРЯД 28" ЩЕ ВИ ПОСРЕЩНЕ ОЩЕ В ОБЛАЦИТЕ, А ГЛАВНИЯТ ДЯВОЛ ЩЕ ВИ ОТМЯТА В ТЕФТЕРЧЕТО СИ...

"БКП", "БСП", "СДС", "БЗНС", "ДПС", "НДСВ", "АТАКА", "ДСБ", "РЗС", "ГЕРБ"... "МНОГО ПАРТИИ - ЕДИН ПАГУБЕН ПЪТ!!! ГЛАСУВАЙ ЗА НАС - ВЛЕЗ В АДА!!! ДА СЕ ПРОВАЛИМ ЗАЕДНО!!!"

-------------

На 99 % съм убеден, че затварянето на двата блока на "АЕЦ-Козлодуй" не се дължи на загриженост на ЕС за атомната безопасност в региона, а цели рекетиране на България да изгражда ВЕЦ-ове и ВЕИ-та с техни капитали, за да може българите да изнемогват по всякакъв начин, именно да се разорят от високи сметки за ток, храна и пр., и да се пръснат във всички посоки, а по-възрастните да измрат и споменатите да пристъпят към изкупуване на безценица на имотите в България, за да се настанят тук дирижиращите този спектакъл, а останалите българи ще бъдат превърнати в роби, които да им работят за жълти стотинки. Този пъклен план очевидно се осъществява с помощ най-вече от "гражданите за "европейско развитие" на България", които демонстрират, че нямат интерес да строят нов АЕЦ, а са изградили тези най-различни щадящи природата централи в България, не защото се интересуват от екологията, а най-вече за да се налапат с пари от фонда за ограничаване на парниковите емисии. Но не всички червени са успели да построят ВЕИ-та, ВЕЦ-ове и други подобни. Затова натискат да се строи нов АЕЦ, защото старият, макар и годен да издържи още 30 години най-малко, ще бъде затворен нарочно възможно най-скоро /2018-2020/. Всъщност "Г"ЕР"Б" играе "против", за да има две страни и конфронтация - в действителност "Г"ЕР"Б" постоянно си мени позицията по всички въпроси, но явно има за задача да е контра на всичко, което кажат "Б"С"П" /партията не е социалистическа, само се подвизава като такава/. Ако "Б"С"П" кажат не на "АЕЦ Белене", "Г"ЕР"Б" веднага ще кажат да... Явно "Г"ЕР"Б" сега играе ролята на неукия ученик, който ще бъде вразумен, и ще затръби, че нов АЕЦ е нужен, защото старият АЕЦ е опасен, затова най-добре е да слушат експертите какво казват по въпроса, да се строи нов АЕЦ и въобще ще запее тяхната песен, за всеобщо изумление. Този АЕЦ ще произвежда ток главно за предприятията и за износ, а българите ще купуват микс, в който участва и скъпият ток от ВЕЦ-овете и ВЕИ-тата /който е скъп, защото ВЕЦ-овете и ВЕИ-тата трябва да погасят високи лихви по кредити и най-различни други оскъпявания като вносни турбини с висока за нашия стандарт цена, вносна техника за електропанели и кой знае какви още неща/. Без да пита никого новият премиер, ако е от "Г"ЕР"Б", ИЗВЕДНЪЖ ще вземе обратен завой и ще стовари всичката техника на новата площадка в Белене, а Орешарски, ако вече не е дал заповед, в най-скоро време ще започне да обяснява колко нули има 1 милиард, ще пее "Миллион, миллион..." на онази руска звезда /не се сещам как се казваше - май беше Алла Пугачова/, ще играе частушки, ще намали акциза върху алкохола, ще разреши дори производството на домашна ракия в неограничени количества без акциз, всичко възможно ще направи да омая болшинството да му се вържат на приказките, че "АЕЦ Белене" им е нужен като въздуха, ще тръгнат манифестации в подкрепа на "АЕЦ Белене", в някоя никому неизвестна паланка ще направят палатков лагер с гладна стачка и накрая Орешарски, който е глух за гласа на десетки хиляди, ще чуе шепота на десет човека... Ще започне едно безкрайно разкарване на цимент, арматура, баластра и какво ли не по магистралите /дано водата от Дунава става за бъркане на бетона/, ще ги скапят за пореден път, всички ще бъдат разорени още веднъж да ги ремонтират, Волен Сидеров от лукс-капсула към международната космическа станция ще сипе гневни речи, а неговите най-верни хора ще стоят, скупчени около него с гневни физиономии, а неговите симпатизанти ще строят космодрум "Атака", за да се здрависат със своя гуру в орбита над Земята /само най-верните атакисти ще имат тази привилегия - да посетят централата на Волен Сидеров, подарена му в знак на дълбока признателност от верен негов последовател, станал мултимилионер от построяването на "АЕЦ Белене"/. [http://rodinabg.com/readarticle.php?id=5409 :

"Изказване в Народното събрание на Волен Сидеров по темата да има ли АЕЦ "Белене": "Госпожо Председател, дами и господа народни представители,  Няма да правя пропаганда, `ала г-н Янев, аз ще действам прагматично според новия повей на времето "прагматизъм и само прагматизъм"..." [поради бъг на страницата - трябва да копирате целия текст и да го пейстнете в текстов файл, за да може да го прочетете /най-вероятно скриптът на страницата е писан за някакъв друг браузър, не за Mozilla/] ПЕРИФРАЗИРАМ КАК ДА СЕ РАЗБИРА ОТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ КАЗАНОТО ОТ Г-Н СИДЕРОВ /ТОЙ ГОВОРИ ОТ ИМЕТО НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ВСЪЩНОСТ/ НАКРАТКО: НИЕ, ВАШИТЕ ВЕРНИ СЛУГИ, ВИ МОЛИМ ДА НИ ПОСТРОИТЕ НОВ АЕЦ, КОЙТО ДА Е ИЗЦЯЛО ЗА ВАША СМЕТКА, А НИЕ, БИЗНЕСМЕНИТЕ, ДА СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАМЕ В НАЙ-ГОЛЯМА СТЕПЕН ОТ НЕГО БЕЗ ДА ИНВЕСТИРАМЕ СЧУПЕНА СТОТИНКА - ЩЕ ИМАМЕ ЕВТИН ТОК, А ВИЕ ЩЕ ПЛАЩАТЕ ТОК 3-ПЪТИ ПО-СКЪП ОТ НАШИЯ, И ЩЕ ИЗПЛАЩАТЕ ТОЗИ АЕЦ ОТ ВАШИЯ ДЖОБ ЦЯЛ ЖИВОТ... БЪДЕТЕ ТАКА ДОБРИ ДА КАЖЕТЕ 3 ПЪТИ "ДА!" НА ВАШЕТО ЗАРОБВАНЕ, А НИЕ ЩЕ ВИ ПОЗДРАВИМ С ТЕМАНЕ, ЗДРАВИСВАНЕ И ЦЕЛУВКА, ЗА ДА СТЕ СИГУРНИ, ЧЕ СМЕ ВАШИ ПОКОРНИ СЛУГИ, КОИТО НЯМА ДА ПРЕДАДЕМ ДОВЕРИЕТО ВИ, ЗАЩОТО НИЕ ДЪЛБОКО ВИ УВАЖАВАМЕ... ДА ПОСТРОИМ "АЕЦ БЕЛЕНЕ" ЗА НАШЕТО СЛАВНО БЪДЕЩЕ! НЕ МИСЛЕТЕ, А ДЕЙСТВАЙТЕ: ДА, ДА, ДА! СЯКАШ ЧУХ ДР. КОСТОВ... НЕ "ДА, ДА, ДА!", А "ДА, ДА, ДА!"!!! АТАКА - ПОБЕДА! АТАКА - ПОБЕДА! БЪЛГАРИ - БУНАЦИ, БЪЛГАРИ - ЮНАЦИ...] Но да не разкривам повече подробности от бъдещето - няма да е интересно, ако не е изненада...

-------------

Може да бъдете сигурни в едно - каквото й да искате да направят вашите "слуги", те ще въртят и сучат да направят това, което е в техен интерес, А НЕ ВЪВ ВАШ!!! ПОДКРЕПЕТЕ =МОЯ= НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ =АНАТОЛИЙ ЙОРДАНОВ= С =БАЩА ВЕЛИКО= И =СИН ВЕЛИСЛАВ= ОТ "ПОБЕДА" И ВЛЕЗТЕ В НОВА БЪЛГАРИЯ, РАЗГРОМЯВАЙКИ ПАРТИЯ "БАТАКА" ВЪВ ВСИЧКИТЕ Й РАЗНОВИДНОСТИ /"Б"К"П", "Б"С"П", "С"Д"С", "БЗ"Н"С", "ДП"С"", ""Н"ДСВ", "АТ/Р/-А-/КЦИЙ/КА", ""Д"СБ", ""РЗС"", "Г"ЕР"Б".../!!! П-О-Б-Е-Д-А!!!


ДА ПОГРЕБЕМ АДА, ЗА ДА ЖИВЕЕМ В РАЯ!!!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
День Победы
http://vbox7.com/play:cbec74c7
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

*
http://dnes.dir.bg/news/investitzii-rosen-plevneliev-12540474

Гащи няма, гайда иска...

"Значение: Някой иска нещо ненужно, при положение, че няма най-необходимото..." [http://frazite.com/Гащи+няма,+гайда+иска]

http://dnes.dir.bg/news/evrofondove-proekti-rosen-plevneliev-13492308

http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/sport/2013/08/14/2122667_otnovo_stadion_na_horizonta/

http://dnes.dir.bg/news.php?id=9028549

http://www.dir.bg/my/search.php?textfield=еврофондове

КЪРТИЧАТА ДУПКА ПОД ШИПКА ЩЕ ГЛЪТНЕ СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЛЕВА /СПОРЕД ПРЕДВИЖДАНИЯТА/, НОВИТЕ МАГИСТРАЛИ - МИНИМУМ МИЛИАРД ЕВРО, НОВИТЕ СТАДИОНИ И МОДЕРНИЗАЦИЯТА НА СТАРИТЕ - НЕ КАЗВАТ КОЛКО, А МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА И ТАЗИ ГОДИНА НЕ ДОСТИГНА 200 ЕВРО... Е, АКО НА НЯКОГО МУ ХАРЕСВА ТАЗИ ЛУДНИЦА, ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА ГЛАСУВА ЗА СЪЩИТЕ... ДА ГЛАСУВА, АКО ИСКА ЗА "Б"А"СТА", НА КОЯТО А-ТО УЖ ЩЯЛО ДА БЪДЕ ТРЪН В Б-ТО, ДА ВИДИ КЪДЕ Е ТОВА "Б"...

Няма коментари:

Публикуване на коментар