20 юни 2012

TH/INK*

========================
Здравейте, приятели!

ВНИМАНИЕ!!! СУПЕРСЕНЗАЦИЯ!!! НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БЪЛГАРСКИ РЕКЕТЬОРИ НЕ СА МЪРДАЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ!!! ОСТАВА ДА ВИДИМ ДАЛИ НАРОДНОТО НЕДОВОЛСТВО ВЪВ ВРЪЗКА С БЯГСТВОТО НА БРАТЯ ГАЛЕВИ НЕ Е БИЛО КЬОР-ФИШЕК!!! ЩЕ СЕ ИЗПРАВЯТ ЛИ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БЪЛГАРСКИ РЕКЕТЬОРИ ПРЕД ПРАВОСЪДИЕТО? НА ТОЗИ ВЪПРОС ТЪРСИМ ОТГОВОР В НАШИЯ ПСИХИАТРИЧЕН КАБИНЕТ!!! С ПОДКРЕПАТА НА НЗ/Н/ОК /НАЦИОНАЛНА ЗДРАВНО/НЕ/ОСИГУРИТЕЛНА КАСА/!!!

Преди да ви запозная със СЕНЗАЦИЯТА, която никоя медия все още не е научила, ще споделя само, че разстребването у дома върви с пълна сила - някъде до есента ще приключим за тази година, за да продължим следващата. Имаме голям проблем - трудно се разделяме с ненужни вещи. Колко мъдър беше онзи човек, за когото ви разказах в миналата тема /пенсионераният като шизофреник/: "Безредието е равно на нямане!". Многократно се убеждавам колко е прав! Нека ви докажа правотата на тази извънредно важна мисъл.

Забелязъл съм, че когато има футболно първенство бълхите са невероятно много. Тази година направо е кошмар! Не смея да си помисля да припаря на село... Пръскат с MEGATOX, пръскат с какво ли не... Предвид многото бълхи, мухи, комари, паяци и пр., но най-вече заради бълхите, решихме да проведем активно мероприятие по ОБЕЗПАРАЗИТЯВАНЕ. За целта майка ми купила една ампула с отрова против бълхи и в една кофа с вода трябваше да се разреди. За наше нещастие не можахме да намерим пиличка за ампули, а беше почивен ден. Изпребихме се да ручкаме - не и не! Междувременно изхвърлихме цялата аптека, с малки изключения. Лекарства от 20-30 години, отдавна негодни за употреба, полетяха в кофата за смет. Пиличка не намерихме, затова получих задача да изхвърля боклука. Устремих се радостен към контейнерите за смет и гледам една циганка ровичка в един огромен кашон - не разбрах изпразваше кашона или го пълнеше. "Може ли?", попитах аз, след което тя с изражението си ми каза "Моля!" и аз изсипах нашата аптека в контейнера за смет. Като видя толкова много лекарства накуп циганката, с едни големи зелени очи, като котка, се опули и същисана спря каквото правеше. Дано не пострада някой от тези стари лекарства, ако се е полакомила да ги вземе... Аз се върнах у дома и продължих да търся пиличка за ампулата. Майка опита с нож за рязане на месо, но не стана нищо. Тогава ми хрумна да опитам с ножовка за метал - извадих я и започна дълго търкане. След няколко минути изтъних стъклото отвсякъде, а когато щафетата беше поета от майка ми, воала, най-после ампулата беше отворена. Моята работа приключи. Взех си едно шише с вода и излязох на двора. През това време майка мина дюшемето с един парцал, и готово. /По принцип не ползваме килими през лятото, а само през зимата. Единствената стая с килим е гостната./ Ефектът беше почти нулев, затова майка купи друг препарат, спрей. Затвори прозорците, напръска яко и избяга навън. Този път имаше осезаем ефект - мухите намаляха драстично, а бълхите горе-долу. Нека ви кажа как лесно се ловят бълхи - с бели чорапи и светъл анцунг /с ластик на краката/. Чакате 10 минути и сядате на един стол. Десен на ляв крак, ляв на десен. Може да си сложите едни предпазни очила, за по-сигурно. Естествено не мога да постигна рекорда отпреди 2 години - белият долен чаршаф беше на решето, същинска червена мухоморка... Но ръчният Test e №1! Ако видите голям зор в ръчното пране, накисвате в топла вода за 10-15 минути и започвате да търкате и шльопате, след което изплаквате и готово! Слава на Бога, у дома има работеща пералня /то и на село има пералня от старите, но пестят ток, дори и хладилник с фризер има, но стои като музеен експонат/! Малко се отплеснах, но причината да напиша тази тема беше тази, че днес бяха открити цели 4 пилички за ампули, при прочистването на една кутия с най-различни партакеши! Майка ми ги развяваше радостно и дефилираше с тях като с ветрило. Казах й да запомни къде ги оставя! Ето как "Безредието е равно на нямане!", нали?

От доста отдавна искам да разгледам един оригинален брой на списание "Пиф", но не мога да го намеря. Той е единственият ми "Пиф", много си го обичам, въпреки че е малко опърпан /така го намерих/. Имам и малка колекция от колички /те са ми подарък/ - но всъщност нямам. Затрупана е с една камара партакеши...

"Ха-ха! Слава Богу, че не сме толкова разхвърляни!", си казвате, нали? Грешите, вие сте точно като нас, само дето не го осъзнавате!!! Защото ако имахте за свое кредо Ordnung-а, РЕДА, то никак нямаше да има ХАОС в България!!! Естествено ще дам пример, за да не кажете, че говоря глупости.

Скоро на книжния пазар се появи следната книга:

http://books.bg/books/171/162775.html

На стр. 163-187 /Приложение 9/ пише за кампанията "Българската Коледа". Да, същата, където около Коледа всяка година през последните няколко години ни РЕКЕТИРАТ да помогнем на болни деца, които се нуждаят от медицинска апаратура и лечение в чужбина... Най-вече ОТ СТРАХ хващаме телефона и се чува детски глас: "Благодарим Ви, че...". НЗОК /Националната здравноосигурителна каса/ също е РЕКЕТЬОРСКА СХЕМА - богатите трябва да носят на гърба си бедните и всички да са еднакво зле, АКО богатите не бръкнат в джоба си и не си платят. Вместо всеки да се лекува когато колкото му се наложи, нямащите пари трябва да се лекуват колкото е лимитът, а отгоре на всичко, когато не се използва дадена услуга, тя не се натрупва, а се губи /не си имал никакви проблеми със зъбите в предходната година, но през тази се оказва, че имаш 4 кариеса - значи вместо да не плащаш нищо, ти плащаш за 2-та кариеса, а касата поема другите 2 [http://www.zdrave.net/document/institute/patient_rights/_03_Compusory_Health_Insured_Rights.htm#_Toc102377906]/. Да, отново опираме до ниските доходи на голяма част от пенсионерите и работещите, но вместо СИСТЕМАТА ДА СЕ ГРЪМНЕ, ГРЪМВАТ БУШОНИТЕ НА ВСИЧКИ... Или пък имаш право на 2 клинични пътеки, по които да се лекуваш с помощ от касата, но какво правим, ако едновременно трябва да пиеш лекарства за сърцето, лекарства против алергия и да речем да трябва да ходиш на санаториум за лечение на астма. Значи ПРИОРИТЕТНО лекуваш 2, а всичко останало или си го поемаш САМ, или НЕ СЕ ЛЕКУВАШ, а както знаем и 99 болести да пребориш, ако 1 те победи СВЪРШВАШ КУРСА...

ПЪЛНА КАША... НО ТАКА ЩЕ БЪДЕ, ДОКАТО НЕ КАЖЕМ: "СТОП!". НЕ ИЗПОВЯДВАМ ТОЗИ КРИВ КОМУНИЗЪМ!!! ЗАТОВА КОЛКОТО Й ДА МЕ ТЪРСЯТ ДА ВНЕСА ДЪЛЖИМИТЕ ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ, КОЛКОТО Й ДА МЕ ЗАПЛАШВАТ СЪС СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ, КОЛКОТО Й ОНАЗИ Г-ЖА КРИВОШИЕВА ДА МЕ ПЛАШИ, ЧЕ ЩЕ МЕ ПРАВИ САНИТАР, ЗА ДА СЕ РАЗПЛАТЯ С РЕКЕТЬОРИТЕ ОТ ЗДРАВНАТА КАСА, АЗ НЯМА ДА ПРОДОВОЛСТВАМ ЗДРАВНИЯ РЕКЕТ!!! НЯМА ДА ПЛАТЯ НИТО ЛЕВ НА НЗОК, ДОКАТО СЕ РЕКЕТИРАТ ЧЕСТНИТЕ ТРУДОЛЮБИВИ ХОРА!!! НО НЯМА ДА СТОЯ И ДА ГЛЕДАМ АПАТИЧНО ДЕРЕБЕЙСТВАНЕТО НА НЗОК НАД ЗДРАВНООСИГУРЕНИТЕ БЪЛГАРИ!!! АКО ТАЗИ СВОЕОБРАЗНА РЕКЕТНА ИНСТИТУЦИЯ /НЗОК/ БЪДЕ РАЗТУРЕНА, НЕДОВОЛСТВОТО КЪМ СИСТЕМАТА ЩЕ НАРАСНЕ ЛАВИНООБРАЗНО, ЗАТОВА ОТ ПРОКУРАТУРАТА И ПОЛИЦИЯТА СИ ЗАТВАРЯТ ОЧИТЕ... НО ТАЗИ РЕКЕТНА СТРУКТУРА ТЕРОРИЗИРА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ /ВКЛЮЧИТЕЛНО И ЗДРАВНОНЕОСИГУРЕНИТЕ/ ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН!!! ЩЕ НАПРАВЯ УСЛУГА НА ВСИЧКИ, НАЙ-ВЕЧЕ НА СЕБЕ СИ, АКО ВИ НАУЧА КАК ДА СЕ РАЗПРАВИМ С НЕЯ!!! ПРОСТО ПЛАЧЕ ДА СИ НАМЕРИ МАЙСТОРА!!!

ИСКАТЕ ЛИ ДА ВКАРАТЕ РЕКЕТЬОРИТЕ ОТ НЗОК ЗАД РЕШЕТКИТЕ? НЕ?! ЗНАЧИ СТЕ СЪГЛАСНИ ДА ВИ ЦУЦКАТ КАТО ДОЙНА КРАВА, А КОГАТО ИЗЧЕРПАТЕ ЛИМИТА СИ ДА ВИ ПОКАЗВАТ СРЕДЕН ПРЪСТ?! НЕ?! ЗНАЧИ СТЕ "ЗА"!!!

ПЪРВО, ТРЯБВА ДА СЕ ПОДПИШЕМ ПОД ЕДНА ПРОТЕСТНА НОТА И ДА ВНЕСЕМ ЕДИН КАМИОН ДОКУМЕНТАЦИЯ В ПАРЛАМЕНТА, ЗА ДА СЕ СВИКА РЕФЕРЕНДУМ. НЯМА ДРУГ НАЧИН ДА СЕ РЕШИ КАЗУСЪТ, ТЪЙ КАТО ТЕМИДА Е СЛЯПА!!! АКО НЕ СЕ НАМЕРЯТ ДОСТАТЪЧНО ЗРЯЩИ /НЯМАМ ПРЕДСТАВА КОЛКО, ЗАЩОТО НИКОГА НЕ СЪМ УЧАСТВАЛ В РЕФЕРЕНДУМ, НО ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ИМА МАЛКО НАД 2/3 "ЗА" ИЛИ НАЙ-МАЛКОТО 51% "ЗА" ПРОМЯНАТА /, РЕКЕТЪТ ПРОДЪЛЖАВА...

ВТОРО, АКО РЕФЕРЕНДУМЪТ ПОКАЖЕ, ЧЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ЗДРАВНО ОСИГУРЯВАНЕ КЪМ НЗОК Е РЕКЕТ, ТО ТРИТЕ ВЛАСТИ /ЗАКОНОДАТЕЛНА, СЪДЕБНА И ИЗПЪЛНИТЕЛНА, ТАКА ЛИ БЯХА?/ ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯТ С ВОЛЯТА НА НАРОДА - ДА ОБЯВАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ЗДРАВНО ОСИГУРЯВАНЕ ЗА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО.

ТРЕТО, СФОРМИРАТ СЕ ДОБРОВОЛНИ СДРУЖЕНИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ, КОИТО ДА СЪБИРАТ ФОНДОВЕ, С КОИТО ДА СЕ ПЛАЩА БЕЗ ПОСРЕДНИЦИ ДИРЕКТНО НА ЛЕКАРИТЕ И ЗЪБОЛЕКАРИТЕ, НО НЕ ЗА ИЗВЪРШЕНИ УСЛУГИ "НА ПАРЧЕ", А ЗА РАБОТЕН ДЕН ОТ 4 ЧАСА. МЕДИЦИТЕ ТРЯБВА ДА ОТКРИЯТ ДОРИ НЕДЕКЛАРИРАНИТЕ БОЛЕСТИ И ДА ОПРАВЯТ ВСИЧКО КАКВОТО ВИДЯТ, НАВРЕМЕ, КАЧЕСТВЕНО, ЗА ДА НЕ СИ ОТВАРЯТ ДОПЪЛНИТЕЛНО РАБОТА ВПОСЛЕДСТВИЕ И ДА НЕ ГУБЯТ СПОНСОРИТЕ СИ. СИМБИОЗА, А НЕ ПАРАЗИТИЗЪМ!!!

ЩО ЗА СДРУЖЕНИЕ, ОБАЧЕ? 15 000 - 20 000 РАБОТЕЩИ СЕ ГРУПИРАТ И СИ ВНАСЯТ СВОБОДНИ ЗДРАВНИ ВНОСКИ В ДАДЕН ФОНД, КОЙТО ОТ СВОЯ СТРАНА НЕ Е НИЩО ДРУГО ОСВЕН ЕДНА БАНКОВА СМЕТКА, ОТ КОЯТО МОЖЕ ДА СЕ ТЕГЛЯТ ПАРИ, ЗА ДА СЕ ПЛАЩАТ ПО БАНКОВ ПЪТ ЗАПЛАТИ НА ГРУПА СТОМАТОЛОЗИ /ЕКИП ОТ СПЕЦИАЛИСТИ /ДВА ЕКИПА: 2 Х 4 = 8 ЧАСА/ - ДЕТСКИ ЗЪБОЛЕКАР, ЗЪБОЛЕКАР ЗА ВЪЗРАСТНИ, СТОМАТОЛОГ-ХИРУРГ, СТОМАТОЛОГ-ОРТОПЕД /ЗА КОРОНКИ И ПРОТЕЗИРАНЕ/, СЕСТРИ/ И СЪОТВЕТНО ГРУПА ЛЕКАРИ /ЕКИП ОТ СПЕЦИАЛИСТИ /ДВА ЕКИПА: 2 Х 4 = 8 ЧАСА/ - ОБЩОПРАКТИКУВАЩ ЛЕКАР, МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ, ОРТОПЕД, ХИРУРГ И ПР. СПЕЦИАЛИСТИ/, КАКТО И ЗА РАЗХОДИТЕ ЗА ТОК, ЗА ВОДА, ЗА КОНСУМАТИВИ, ЗА ОБОРУДВАНЕ /ЗА ТЕЗИ ХАРЧОВЕ ЩЕ НАПИША ОТДЕЛНА ТЕМА - МЕТОДИКА ЗА СЪКРАЩАВАНЕ НА РАЗХОДИТЕ/. ЗА ДА СЕ НАМАЛЯТ ХАРЧОВЕТЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОСТРОИ ЕДНА НОВА ПОЛИКЛИНИКА /АКО СТАРАТА СЕ ОКАЖЕ ПРОДАДЕНА НА НЛО-ПРИШЪЛЦИ/, С ЛОКАЛНО ПАРНО, И СЪОТВЕТНО ДА НЯМА ХАРЧОВЕ ЗА НАЕМИ.  ОСТАВА САМО ДА СЕ НАПРАВИ ЕДНА СИГУРНА СИСТЕМА ЗА ИДЕНТИФИКАЦИЯ НА ПАЦИЕНТИТЕ, ЗА ДА НЯМА ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ДОКУМЕНТИ И ТЕЧ НА ВРЕМЕ, ПОСТИЛА СЕ НАВСЯКЪДЕ С БАЛАТУМИ, КУПУВАТ СЕ БЮРА И КУШЕТКИ, СЛЕД КОЕТО ПОЛИКЛИНИКАТА Е ГОТОВА! ПРАВИ СЕ ГРАФИК НА СПЕЦИАЛИСТИТЕ И ПРИЕМЪТ МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ! ЕДНО ТАБЛО КОЙ КОГА ПРИЕМА, НЯКОЛКО ТЕЛЕФОНА ЗА СЕСТРИТЕ, ЗА ДА ЗАПИСВАТ ЧАС ПРИ ЛЕКАРИТЕ ЗА КОНСУЛТАЦИЯ И СЪОТВЕТНО ЗА ЛЕЧЕНИЕ, ЕДИН СПЕШЕН КАБИНЕТ И ГОТОВО! ВЪНШНИ ЛИЦА НЕ СЕ ДОПУСКАТ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ЗДРАВНИ ИНСПЕКТОРИ, КОИТО СИ ИЗКАРВАТ ПРЕХРАНАТА И БОНУСИТЕ ОТ ГЛОБИ! МЕДИЦИНСКИТЕ СЕСТРИ СА ЕДНОВРЕМЕННО И ЧИСТАЧКИ, А НОЩЕМ И ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ ИМА ДЕЖУРНИ /ЗЪБОЛЕКАР И ЛЕКАР/ В СПЕШНОТО! ПАЗАЧИ В ПОЛИКЛИНИКАТА, ДЕНОНОЩНО, ЕДИН МАЙСТОР ПО ПОДРЪЖКА И ЕДИН ШЕФ, ДА СТЯГА РАЗВИНТЕНИТЕ ГАЙКИ И БОЛТОВЕ! ЕДНА КНИГА ЗА ПОХВАЛИ И ОПЛАКВАНИЯ, НЯКОЛКО ТАБЛА ЗА ЗДРАВНА КУЛТУРА, НЯКОЛКО ПЕЙКИ, НЯКОЛКО ПОЖАРОГАСИТЕЛЯ И ТАБЛА ЗА ЕВАКУАЦИЯ, НЯКОЛКО ЛИНЕЙКИ...

ИСТИНСКИ ПРАВОСЛАВНИТЕ ЗНАЯТ, ЧЕ ЛЮБОВТА Е ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ЗАКОНА, А НЕ КУХАТА ВЯРА!!! ЗАТОВА КАТО ИМАТЕ ДОБРО ЗДРАВНО ОБСЛУЖВАНЕ, ПОНЕЖЕ МОЖЕТЕ ДА СИ ГО ПОЗВОЛИТЕ /ВЕЧЕ НЕ ВИ КРАДАТ КАТО ИЗТОЧВАТ КАСАТА ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО/, ВИЕ НЕ ТРЯБВА ДА ЗАБРАВЯТЕ СИРОМАСИТЕ /ВАШИТЕ БЕДНИ БАЩИ И МАЙКИ, КОИТО ЕДВА ВРЪЗВАТ ДВАТА КРАЯ С ЖАЛКИТЕ СИ ПЕНСИИ; ВАШИТЕ БЕЗРАБОТНИ БЛИЗКИ, КОИТО СА В ДЕПРЕСИЯ ОТ КРАЙНО ОТЧАЯНОТО СИ ПОЛОЖЕНИЕ - ОМЪРЛУШЕНИ, ОПЪРПАНИ И РУНТЯСАЛИ; НАЙ-ПОСЛЕ ВАШИТЕ ДЕЦА, КОИТО НЯМАТ НА КОГО ДА РАЗЧИТАТ ОСВЕН НА ВАС/, ОВДОВЕЛИТЕ /ОСТАНАЛИТЕ БЕЗ ПОДКРЕПА ОТ СВОЯТА ПОЛОВИНКА, БОРЕЩИ СЕ С ТЕЖКИЯ ЖИВОТ САМИ/, СИРАЦИТЕ /ДЕЦАТА С ПОЧИНАЛИ РОДИТЕЛИ, ОСТАНАЛИТЕ БЕЗ ДОМ КЛОШАРИ, ОСТАНАЛИТЕ БЕЗ КРАК, ОКО ИЛИ РЪКА НЕЩАСТНИ ХОРА, КОИТО ПРОСЯТ МИЛОСТИНЯ; ОТРИТНАТИТЕ ОТ ОБЩЕСТВОТО ШИЗОФРЕНИЦИ И "ШИЗОФРЕНИЦИ", ДЪРВЕТА БЕЗ КОРЕН, КОИТО СЪЩО ИМАТ ЦЕНТРАЛНА НЕРВНА СИСТЕМА/, СТРАННИЦИТЕ /ЗАМРЪКНАЛИТЕ ПРИ ВАС, КОИТО СЕ НУЖДАЯТ ОТ ПОМОЩ/. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ - ВИЕ НЕ ПЛАЩАТЕ "НА ПАРЧЕ" И НИЩО НЕ ВИ ПРЕЧИ ДА УПЛЪТНИТЕ ВРЕМЕТО НА МЕДИЦИТЕ, НА КОИТО ПЛАЩАТЕ, СТИГА ДА НЕ ПРЕКАТУРИТЕ КОЛАТА. ПОМОЩТА Е СКЪПО УДОВОЛСТВИЕ, НО АКО МОЖЕТЕ ДА СИ ПОЗВОЛИТЕ ДА ИЗОСТАВИТЕ СВОИТЕ РОДИТЕЛИ, РОДНИНИ И ДЕЦА НА ПРОИЗВОЛА, ТО НЕ СЕ СЪМНЯВАЙТЕ, ЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ГЕРОЙ В ОНАЗИ ПРИКАЗКА ЗА ДЪРВЕНАТА ПАНИЦА, ОТ КОЯТО ТРЯБВАЛО ДА ЯДЕ ОНЗИ СТАРЕЦ НА ЗЕМЯТА. АКО ГЛЕДАТЕ БЕЗУЧАСТНО И НЕ ПОМАГАТЕ НА БЛИЗКИТЕ, ТО И НА ВАС ТАКА ЩЕ ГЛЕДАТ, ЕДИН ДЕН! А АКО НЯМАТЕ МИЛОСТ КЪМ ДАЛЕЧНИТЕ, ТО ПОМНЕТЕ, ЧЕ БЕЗ ПОДКРЕПА ОТ РОДНИНА МОЖЕ ДА ОСТАНЕ ВСЕКИ! СТРАХ ЛОЗЕ ПАЗИ! В СЛУЧАЯ, ОБАЧЕ, БЕЗ СРЕДЕН ПРЪСТ ЗА ВАС!

КОГА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ РЕКЕТЬОРИ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕУСТАНОВЯТ СВОЯТА ДЕЙНОСТ? КОГА ОКТОПОДЪТ, НЗОК, СЪС СВОИТЕ ПИПАЛА, РЗОК, ЩЕ БЪДЕ НАКАЗАН ЗА ГЕНОЦИДА НАД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД? КОГАТО НАЛЪМИТЕ ЦЪФНАТ ИЛИ НА КУКОВО ЛЯТО?! ТОПКАТА Е ПРИ ВАС!!! СЪРБАЙТЕ СИ ПОПАРАТА, КОЯТО СТЕ СИ НАДРОБИЛИ, И ДА НЕ МИ СЕ СЪРДИТЕ, КОГАТО НЕ ВИ НАРИЧАМ ПРАВОСЛАВНИ /ЗАШОТО ПРАВОСЛАВНИТЕ ЛЮБЯТ СВОИТЕ БЛИЖНИ, А ТАКА СЪЩО НЕ ЗАБРАВЯТ СИРОМАСИТЕ, ОВДОВЕЛИТЕ, СИРАЦИТЕ И СТРАННИЦИТЕ/!!! В АБСУРДИСТАН ИМА ЕДИН МАСОВ КУЛТ - КРИВОСЛАВИЕТО, ХРИСТИЯНСТВОТО НА КОН-СТАНТИН И ЕЛЕН-А!!!

*THINK /МИСЛЯ/, INK /МАСТИЛО; ИЗЦАПВАМ С МАСТИЛО/

Няма коментари:

Публикуване на коментар