22 юли 2014

ПОБЕДА II

====================
Здравейте, приятели!

Продължавам да ви разказвам за моя план "ЕКШЪН", който в рамките на 800 дни от въвеждането му е в състояние да ни отведе в един напълно нов свят. ЕКШЪН ще рече ДЕЙСТВИЕ, АКЦИЯ. Отделни фрагменти от този план са в главата ми от години, но постоянно изникват нови и нови неща, затова не бързах да го изложа на вниманието ви. Но мисля, че отчаянието след последните 25 години лъжи достигна чудовищни мащаби, затова искам да дам надежда на изгубилите всяка надежда. ИЗХОД ИМА: ДЕ СЕ ОСЪЩЕСТВИ РЕВОЛЮЦИОНЕН ПРЕВРАТ, КОЙТО ДА ОТСТРАНИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО ПОДРИВНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ, МАШИТЕ НА ИМПЕРИАЛИСТИТЕ! ПЪРВАТА КРАЧКА Е СЛЕДНАТА - НА ИЗБОРИТЕ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ РАБОТНИЧЕСКАТА КЛАСА ПОСРЕДСТВОМ РАБОТНИЧЕСКА ПАРТИЯ ИЛИ СЪЮЗ ОТ РАБОТНИЧЕСКИ ПАРТИИ ДА РАЗГРОМИ ПАРТИИТЕ, ПРОВЕЖДАЩИ АНТИНАРОДНА ПОЛИТИКА! ИЗРИВАНЕ НА СЛУГИТЕ НА ИМПЕРИАЛИСТИТЕ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА И КРАЙ НА РАЗГРАБВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА И ОГРАБВАНЕТО НА НАРОДА! РАЗРУШАВАНЕ НА ЕКСПЛОАТАТОРСКАТА МАШИНА И ПОВЕЖДАНЕ НА ИЗБРАЛИТЕ ПЪТЯ НА СОЦИАЛИЗМА КЪМ ПРОСПЕРИТЕТ!

ДЕМОКРАЦИЯТА ДАВА ПРАВО НА ВСИЧКИ ПАРТИИ ДА ПРЕДЛОЖАТ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ НОВ ПЪТ НА РАЗВИТИЕ! ДИКТАТУРАТА ОТНЕМА ТОВА ПРАВО, ЗАТОВА И ПРИ ДИКТАТУРАТА НА БУРЖОАЗИЯТА, И ПРИ ДИКТАТУРАТА НА ПРОЛЕТАРИАТА ЕДНИ СА ПОТИСНАТИ ОТ ДРУГИ... ТАЗИ БОРБА МЕЖДУ БУРЖОАЗИЯ И ПРОЛЕТАРИАТ ЗА АБСОЛЮТНА ВЛАСТ Е ДОВЕЛА СВЕТА ДО МНОГО НЕЩАСТИЯ, НО В ЕДНА ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА СВОБОДНИТЕ ДА ИЗБИРАТ /ИМАЩИТЕ ПРЕД СЕБЕ СИ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗБОР МЕЖДУ ДВЕ И ПОВЕЧЕ НЕЩА/ ГРАЖДАНИ ИМАТ ПРАВО ДА ИЗБЕРАТ ДАЛИ ДА ЖИВЕЯТ В КАПИТАЛИЗЪМ ИЛИ В СОЦИАЛИЗЪМ, ДА СИ ИЗБЕРАТ НАЧИНА НА РАЗВИТИЕ!!! В БЪЛГАРИЯ МЕЖДУ ДВЕТЕ СВЕТОВНИ ВОЙНИ Е ИМАЛО В НЯКОИ ГРАДОВЕ КОМУНИ, КЪДЕТО ШИРОКИ И ТЕСНИ СОЦИАЛИСТИ СА УПРАВЛЯВАЛИ, НАРЕД С ТЯХ ИЗВЪН КОМУНИТЕ СА УПРАВЛЯВАЛИ БУРЖОАЗНИ ПАРТИИ - ЕТО, ЧЕ КАПИТАЛИЗЪМ И СОЦИАЛИЗЪМ МОГАТ ДА СЪЖИТЕЛСТВАТ В ЕДНА ДЪРЖАВА! ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ НИКОЯ ОТ ДВЕТЕ ВОЮВАЩИ ИДЕОЛОГИЧЕСКИ СТРАНИ НЕ ПРЕВЗЕМЕ ПОЛИЦИЯТА И АРМИЯТА, И НЕ ГИ ПОВЕДЕ ДА РЕПРЕСИРАТ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СИ ОПОНЕНТИ, ТОВА СЪЖИТЕЛСТВО БИ БИЛО МИРНО И БЛАГОДАТНО ПРЕДВИД КОНКУРЕНЦИЯТА НА ИДЕИ ЗА ПРОСПЕРИТЕТ!

ПРОБЛЕМЪТ Е, ЧЕ ТАЗИ БОРБА ЗА ГОСПОДСТВО НА СВЕТА МЕЖДУ ИДЕОЛОЗИТЕ НА КАПИТАЛИЗМА И СОЦИАЛИЗМА Е МНОГО РАЗГОРЕЩЕНА - ПЪРВИТЕ ЗАЩИТАВАТ КАПИТАЛИЗМА, А ПОСЛЕДНИТЕ СОЦИАЛИЗМА, СЪЩЕСТВУВА НЕПРИМИРИМОСТ НА ИДЕЙНО НИВО И ТАЗИ ВРАЖДЕБНОСТ ЕСКАЛИРА ДО СТЕПЕН ДА СЕ ОТРИЧА ДАДЕН СТРОЙ ТОТАЛНО. ТОВА ДОПУСКАНЕ ЗА МИРНО СЪЖИТЕЛСТВО В ЕДНА ДЪРЖАВА НА КАПИТАЛИЗЪМ И СОЦИАЛИЗЪМ Е ТАБУ! ЗАТОВА СЕ ПРОМИВАТ МОЗЪЦИТЕ ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ! СИГУРНО СТЕ ЧУВАЛИ ЗА MIND CONTROL-А, УПРАВЛЕНИЕ НА СЪЗНАНИЕТО ПОСРЕДСТВОМ ДЕЗИНФОРМАЦИЯ. ПОСРЕДСТВОМ МАЙНД КОНТРОЛ МАСИТЕ ПО СВЕТА СЕ ДЪРЖАТ В ЗАБЛУДА И СА ПО-ЛЕСНО УПРАВЛЯЕМИ. СЕГА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ СТЕ ЗОМБИТА - ГЛАВИТЕ ВИ СА ПЪЛНИ С ФАНТАСМАГОРИИ... ВИЕ СТЕ ЖЕРТВА НА МАЩАБНА КОНСПИРАЦИЯ!!! КОГАТО ЕДНА ЛЪЖА БЪДЕ ПОВТОРЕНА ТОЛКОВА ПЪТИ, ЧЕ ВСИЧКИ КАТО ПАПАГАЛИ Я ПОВТАРЯТ, ТАЗИ ЛЪЖА В ГЛАВИТЕ НА ЗОМБИТАТА ПРИДОБИВА ТЕЖЕСТ НА ИСТИНА И ЗА ТЯХ ТЯ Е ПОВОД ЗА ГОРДОСТ... СИГУРНО ПОЗНАВАТЕ НЯКОЙ ЧЕРВЕН ДРУГАР, КОЙТО ВИ ПРОДУХВА УШИТЕ КАКВО БИЛО ПО ВРЕМЕТО НА БАЙ ТОШО, КОЛКО ХУБАВО СЕ ЖИВЕЕЛО ПО ВРЕМЕТО НА СОЦИАЛИЗМА... В БЪЛГАРИЯ СЛЕД ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА НЕ Е ИМАЛО СОЦИАЛИЗЪМ!!! ВИЕ СТЕ ЖЕРТВА НА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ!!! МАНИПУЛИРАЛИ СА ВИ МАНИПУЛИРАНИ ОТ МАНИПУЛАТОРИ!!!

В БЪЛГАРИЯ СЛЕД ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА Е ИМАЛО ВОЕНЕН КОМУНИЗЪМ!!! КАКВО Е ВОЕННИЯТ КОМУНИЗЪМ?

"За да се изгради социализъм, необходимо е да се изработи и осъществи съответна икономическа политика, т. е. съвкупност от мерки на пролетарската държава, с които се цели да бъдат ликвидирани капиталистическите елементи и да бъде осигурена победа на социализма.

Икономическата политика в преходния период има за цел да заздрави съюза на работническата класа и селяните, да укрепи диктатурата на пролетариата, да развие производствените сили на страната. При нея се допуска в известни предели капитализъм, като се запазват командните висоти на народното стопанство в ръцете на пролетарската държава, социалистическите елементи водят борба с капиталистическите, при което побеждават социалистическите елементи, унищожават се експлоататорските класи и се изгражда социализъм.

Икономическата политика на всяка страна, тръгнала по пътя на социализма, се определя от състоянието на стопанството (на икономиката) в преходния период и от съотношението на класовите сили. Но главните нейни принципи важат за всички страни, които изграждат социализъм.

Съветската държава започна да води тази икономическа политика от пролетта на 1918 г., но по-късно под влияние на интервенцията, гражданската война и разрухата бе принудена да премине към политиката на "военния комунизъм".

През периода на "военния комунизъм" съветската власт постави тила в служба на фронта. Национализирана бе цялата промишленост, включително средната и дребната, забранена бе частната търговия, въведена бе система на продоволствените наряди, което означаваше изземване на излишните селскостопански продукти от селяните за снабдяване на армията и работниците. Поради трудните условия на гражданската война и чуждестранната военна интервенция съветското правителство въведе купонна система на снабдяване и всеобща трудова повинност за всички класи. Всички тези мероприятия, проведени от правителството, се наричаха общо политика на военния комунизъм. Политиката на "военния комунизъм" беше наложена и временна политика, имаща за цел да осигури победа на съветската държава в трудните условия на гражданската война и на чуждата военна интервенция.

Щом бяха ликвидирани чуждата военна интеревенция и гражданската война, съветската власт премина в 1921 г. към икономическата политика, провъзгласена през пролетта на 1918 г. Тази политика за разлика от военния комунизъм получи названието нова икономическа политика (съкратено тя се наричаше НЕП). Началото на преминаването към новата икономическа политика бе сложено с това, че изземването на продоволствените излишъци бе заменено с продоволствен данък. Продоволственият данък бе по-малък от изземваното по-рано количество продоволствени излишъци. Въвеждането на продоволствения данък и допускането на частна търговия бяха необходими, за да се създаде стопанска заинтересованост у селяните, да се подобри селското стопанство, да се възстанови леката и тежката промишленост и като се натрупат сили и средства, да се премине в решително настъпление срещу остатъците от капитализма в страната.

Икономическата политика през преходния период в СССР се разработваше и осъществяваше в обстановка на капиталистическо обкръжение и на изграждане на социализъм в условията на една отделно взета страна. Но основните принципи на икономическата политика в преходния период в СССР имат международно значение. Същевременно конкретните форми и методи на осъществяване на икономическата политика в преходния период в различните страни имат свои особености, породени от историческите условия на тяхното развитие. Страните с народна демокрация осъществяват тази икономическа политика в по-благоприятни условия. Те използват богатия опит на Съветския съюз, неговата научно-техническа и икономическа помощ, както и опита и взаимопомощта на всички други страни от социалистическия лагер.

Новата икономическа политика беше конкретен израз на Лениновия план за изграждане на социализма.

В. И. Ленин разработи научно обоснован план за изграждане на социализма в СССР, в който план се предвиждаше да се преодолее технико-икономическата изостаналост на нашата страна, да се извърши социалистическа индустриализация, селското стопанство да се преустрои върху социалистически начала и да се осъществи културна революция. Лениновият план за изграждане на социализма получи отражение и по-нататъшна разработка в решенията на комунистическите и работническите партии и лежи в основата на изграждането на социализма във всички страни." /"ПОЛИТИЧЕСКА ИКОНОМИЯ", П. Никитин, Издателство на Българската комунистическа партия, София, 1960, раздел втори, глава VIII, из "§ 3. Икономическата политика в преходния период. Лениновият план за изграждане на социализма"/

ВОЕННИЯТ КОМУНИЗЪМ Е ТАКЪВ СТРОЙ, ПРИ КОЙТО ЕДНИ ПАЗЯТ ДРУГИ - ПОСЛЕДНИТЕ СЕ ОТПЛАЩАТ НА СВОИТЕ БОДИГАРДОВЕ С ПЛОДОВЕТЕ НА СВОЯ ТРУД, ИЗКЛЮЧАЯ МАЛКА ЧАСТ, НЕОБХОДИМА ЗА ТЯХНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ.

СЛЕД РАЗОРЯВАНЕТО НА ЦЯЛА ЕВРОПА, ЧАСТИ ОТ АЗИЯ И АФРИКА, КАКТО И ПЪРЛ ХАРБЪР /ПЪРЛ ХАРБЪР НЕ Е НАПАДНАТ БЕЗ ЗНАНИЕТО НА САЩ, НАПРОТИВ - ТАМ СА ОСТАВЕНИ ПО-СТАРИ БОЙНИ КОРАБИ, КАКТО И ПРЕДИМНО НЕОПИТНИ БОЙЦИ, КОИТО ДА СТАНАТ "ПУШЕЧНО МЕСО" - С МЕДИЙНАТА МАШИНА ТАЗИ ТРАГЕДИЯ Е РАЗДУХАНА И САЩ ВЛИЗА ВЪВ ВОЙНАТА, ЗА ДА НЕ ИЗГУБИ КАПИТАЛИТЕ СИ В ЕВРОПА, ЗАПЛАШЕНИ ДА ПОПАДНАТ В РЪЦЕТЕ НА СССР; ЗАТОВА В ЕВРОПА СА ИЗПРАТЕНИ АМЕРИКАНЦИТЕ - ДА СПРАТ ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ И ДА НЕ ПОЗВОЛЯТ ОКУПИРАНЕТО НА ЦЯЛА ЕВРОПА ОТ СССР; ХИТЛЕР Е МОЖЕЛО ДА УНИЩОЖИ ЦЯЛАТА АРМИЯ НА СЪЮЗНИЦИТЕ С РАКЕТИТЕ СИ ОЩЕ В НОРМАНДИЯ, НО КАКТО СИГУРНО ЗНАЕТЕ ПО ТОВА ВРЕМЕ ФЮРЕРЪТ СПИ СЛАДКО-СЛАДКО, НЕ СА ПОСМЕЛИ ДА ГО СЪБУДЯТ, ЗА ДА МУ СЪОБЩЯТ, ЧЕ АТЛАНТИЧЕСКИЯТ ВАЛ ПО ПРОТЕЖЕНИЕ НА ХИЛЯДИ КИЛОМЕТРИ Е ПРОБИТ - ИСТИНАТА Е ДРУГА, НЕ ГО Е НАПРАВИЛ, ЗАЩОТО СЪЮЗНИЦИТЕ СЕ ПРИТИЧВАТ НА ПОМОЩ НА ГОСПОДАРИТЕ НА ХИТЛЕР, ФИНАНСОВИТЕ МАГНАТИ, КОИТО ОТНОВО ВЪЗСТАНОВЯВАТ СВОЯТА ПРОМИШЛЕНА ИМПЕРИЯ В ЗАПАДНА ГЕРМАНИЯ СЛЕД ВОЙНАТА С ПЛАНА "МАРШАЛ"/. АМЕРИКАНСКИТЕ УЧЕНИЦИ СА ЖЕРТВА НА КОНСПИРАЦИЯ!!! НЯМА НАЧИН АМЕРИКАНЦИТЕ В И ОКОЛО ПЪРЛ ХАРБЪР ДА НЕ СА ЗАСЕКЛИ ЯПОНСКИТЕ САМОЛЕТОНОСАЧИ, КАКТО И ИЗЛЕТЕЛИТЕ БОМБАРДИРОВАЧИ - ВСЕ ПАК ВСЕ ОЩЕ НЯМА СТЕЛТ-КОРАБИ И СТЕЛТ-САМОЛЕТИ, НЕВИДИМИ ЗА РАДАРА, А БАЗАТА НА ПЪРЛ ХАРБЪР НЕ Е ПИКНИК, НЕОХРАНЯВАН ОТ НИКОГО В И ОКОЛО НЕГО... ЗАПОМНЕТЕ: ПЪРЛ ХАРБЪР Е НЕОБХОДИМ НА МАГНАТИТЕ, ЗА ДА ВКАРАТ ВЪВ ВОЙНАТА САЩ - РАЗБИРАЙТЕ МЛАДИ АМЕРИКАНЦИ ДА ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА МАГНАТИТЕ, ДА УМИРАТ ЗА ТЕХНИТЕ ИНТЕРЕСИ!!! И ОЩЕ ЕДНА ПРОПАГАНДНА МАНИПУЛАЦИЯ: ХИТЛЕР СЕ САМОУБИЛ В БУНКЕРА, НЕИСКАЙКИ ДА ДАДЕ ЗАПОВЕД ЗА КАПИТУЛАЦИЯ НА ТРЕТИЯ РАЙХ... ХИТЛЕР ЗАПОВЯДАЛ ДА МУ НАПРАВЯТ ВИКИНГСКО ПОГРЕБЕНИЕ, ЗАТОВА СТАЛИНОВИТЕ ЧЕКИСТИ НАМИРАТ ЕДИН ОВЪГЛЕН ТРУП... ИСТИНАТА Е СЛЕДНАТА: ХИТЛЕР НЕ СЕ Е САМОУБИЛ, НО НЯМА КАК ДА КАЖАТ НА СВЕТА, ЧЕ Е ИЗБЯГАЛ... ТЪРСИЛИ СА БЕЗУСПЕШНО ХИТЛЕР СЛЕД 9-ТИ МАЙ 1945 Г. ПО ВСИЧКИ КОНТИНЕНТИ - ДОРИ НАПРАВИХА ПРЕДИ ВРЕМЕ ЕДИН ФИЛМ, "ЖЕЛЯЗНО НЕБЕ" /2012/, В КОЙТО ХИТЛЕР Е ИЗБЯГАЛ НА ЛУНАТА И ТАМ Е ОСНОВАЛ ЛУННА КОЛОНИЯ... ФИЛМЪТ Е МАЛКО ШЕГОВИТ, НО ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАКЪВ УЖАС СА ИЗПИТВАЛИ СТАЛИН, ЧЪРЧИЛ И РУЗВЕЛТ, ОСОБЕНО ПОСЛЕДНИТЕ ДВАМА, АКО СЕ ПОЯВИ ОТНЯКЪДЕ И РАЗКАЖЕ КОЙ ГО Е НАВИЛ ДА НАПАДНЕ ВЕРОЛОМНО СССР КАТО МУ Е ДАЛ ТЕХНОЛОГИИТЕ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ТАНКОВЕ, САМОЛЕТИ, КОРАБИ... НАЛУДНИЧАВИЯТ ОБРАЗ НА ФЮРЕРА МОЖЕ ДА Е ИЗМИСЛЕН НАИСТИНА ОТ ЧАРЛИ ЧАПЛИН, НО ХИТЛЕР Е ПРОСТО ЕДИН СЕГМЕНТ ОТ ЕДНА ДЪЛГА ВЕРИГА - ДА ПРИЕМЕМ НЕГО ЗА ЛУД ОЗНАЧАВА ДА ОБЯВИМ ЦЕЛИЯТ ЕЛИТ НА КАПИТАЛИСТИЧЕСКИЯ СВЯТ ЗА ПОБЪРКАНИ, А ТЕ СА БИЛИ ПРОСТО ПРАГМАТИЧНИ, ИСКАЛИ СА ДА СБЛЪСКАТ ДВАМА ТИТАНИ, ЗА ДА ИЗГОРЯТ В БОРБАТА ПОМЕЖДУ СИ... ХИТЛЕР И СТАЛИН СА СТАНАЛИ ЖЕРТВА НА МАЩАБНА КОНСПИРАЦИЯ - КАКТО ЗНАЕМ ГЕРМАНИЯ И РУСИЯ НЕ СА ИМАЛИ ПО ТОВА ВРЕМЕ КОЛОНИИ И ИМАЩИТЕ КОЛОНИИ СА ЩЕЛИ ДА ЕЛИМИНИРАТ ДВАМА СЕРИОЗНИ ИГРАЧИ ОТ СВЕТОВНАТА ИГРА, А КАТО БОНУС СА ЩЕЛИ ДА ПОЛУЧАТ ТЕХНИТЕ ТЕРИТОРИИ... В "МОЯТА БОРБА" САМИЯТ ХИТЛЕР КАЗВА, ЧЕ НЕГОВИЯТ ЗАВОЕВАТЕЛСКИ ВЗОР Е ОБЪРНАТ НА ИЗТОК - НЯМА ПРЕТЕНЦИИ КЪМ ЗАПАДНИТЕ СИ СЪСЕДИ... ТАКА ХИТЛЕР ПЕЧЕЛИ ПОДКРЕПАТА НА ЗАПАДА И НАПАДА ИЗТОКА, НО ОЧЕВИДНО СССР ЩЕ ЗАПОДОЗРЕ ДВОЙНАТА ИГРА НА ЗАПАДА, ЗАТОВА ГЕРМАНИЯ НАПАДА ФРАНЦИЯ, ХОЛАНДИЯ, БЕЛГИЯ, АНГЛИЯ...

СЛЕД ТОЛКОВА МНОГО ЛЪЖИ ВОЕННИЯТ КОМУНИЗЪМ Е БИЛ НАИСТИНА НЕОБХОДИМ ЗА ТОВА ВРЕМЕ ЗА СТРАНИТЕ В "СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ БЛОК" - ДА СЕ ПАЗИ СВЕТЪТ ОТ НОВ СВЕТОВЕН ВЪОРЪЖЕН КОНФЛИКТ КАТО НЕ СЕ ДОПУСКА ИНТЕРВЕНЦИЯ В НИКОЯ СТРАНА НА ИЗТОК ОТ ГЕРМАНИЯ НА МАРИОНЕТКИ НА ФИНАНСОВИТЕ МАГНАТИ КАТО ХИТЛЕР!!!

НЕКА ВИ ОБЯСНЯ С ФАКТИ КАКВО ВСЪЩНОСТ Е ВОЕННИЯТ КОМУНИЗЪМ. ТОЙ НЕ Е КОМУНИЗЪМ В ИСТИНСКИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА - ПРИ КОМУНИЗМА ВСЕКИ ЩЕ ПРАВИ КАКВОТО ИСКА, КАКВОТО МУ Е НА СЪРЦЕ - ТОВА ЩЕ РАБОТИ. ПРИ ВОЕННИЯ КОМУНИЗЪМ ИМА ДВЕ ПРОФЕСИИ - ЕДНАТА Е ФРОНТОВАК, А ДРУГАТА - ТИЛОВАК. ТИЛОВАЦИТЕ ТРЯБВА ДА СА И ФРОНТОВАЦИ, НО САМО АКО СЕ НАЛОЖИ - ЗАТОВА ПРЕМИНАВАТ ВОЕННА ПОДГОТОВКА ЗА 2-3 ГОДИНИ В КАЗАРМАТА. ТАМ СЕ СТИКОВАТ С ФУРАЖКИТЕ, УЧАТ СЕ ДА ЖИВЕЯТ В "СОЦИАЛИЗМА", НО ВСЪЩНОСТ СЕ УЧАТ ДА ОЦЕЛЯВАТ С КОНЦ-ЛАГЕР - ДА СЛУШАТ И КОЗИРУВАТ, ДА МАРШИРУВАТ И ДА НЕ НАРУВАТ... СЛЕД КАТО СЕ НАУЧАТ ДА СЕ ПОДЧИНЯВАТ НА ЧЕРВЕНИТЕ ТИКВИ И КРАТУНИ, ТЕ ПОЛУЧАВАТ ЗВАНИЕ - ГЛЪМ, ТЪПЧО И ПР.  ВЕЧЕ СА ПОЛУЧИЛИ И ФУРАЖКА - ПОЛОВИНАТА ИМ ГЛАВА Я НЯМА - ТАЗИ, КОЯТО МОЖЕ ДА СЪЗДАДЕ ПРОБЛЕМИ В ЛУДНИЦАТА НА ИМАЩИТЕ КРИТИЧЕН ПОГЛЕД... СЛЕД КАТО СА СТАНАЛИ СПЕЦИАЛИСТИ В ЕДНА ОБЛАСТ, ИМЕННО КАК ДА ВОДЯТ ВОЙНА, ТЕ БИВАТ ИЗПРАЩАНИ В ТИЛА - ДА РАБОТЯТ ЗА НОВОБРАНЦИТЕ-ФРОНТОВАЦИ НА ПОЛЕТО, В ЗАВОДИТЕ И ФАБРИКИТЕ, В УЧРЕЖДЕНИЯТА... ДА ОФОРМЯТ ЗАОБЛЕН КОРЕМ, ЗА ДА НЕ МОГАТ ДА ПОКРИВАТ НИКАКВИ НОРМАТИВИ, ДА ВЛОШАТ КАЧЕСТВОТО НА СТРЕЛБАТА СИ ПОРАДИ ЛИПСА НА ТРЕТИРОВКИ, ДА СТАНАТ ФРОНТОВАЦИ САМО НА ХАРТИЯ... НО ТИЛОВАЦИТЕ СА ПРЕМИНАЛИ ПРЕЗ ИСТИНСКИ КОШМАР, ЗА ДА СТАНАТ ФРОНТОВАЦИ, ЗАТОВА НЕ ИСКАТ ДА СЕ ПОВТОРИ КАТО СТАНАТ ТРУДОВАЦИ, АКО ОСПОРВАТ НАЛУДНИЧАВИТЕ РЕШЕНИЯ НА ВИСШЕСТОЯЩИТЕ В ЙЕРАРХИЯТА... ЕДНА ПРОФЕСИОНАЛНА АРМИЯ НЕ БИ ИМАЛА НУЖДА ОТ ПОСТОЯННО ОБУЧЕНИЕ НА НОВИ И НОВИ СПЕЦИАЛИСТИ, ЗАЩОТО ВЕДНЪЖ ОБУЧЕНИ И ПОСТИГНАЛИ ВЪРХОВА ФОРМА ВОЙНИЦИТЕ ЩЕ ИЗКАРАТ 20-30 ГОДИНИ НА ЩАТ, А НЕ 2-3 ГОДИНИ, СЛЕД КОЕТО ДА СЕ ДИСКВАЛИФИЦИРАТ ПОРАДИ НЕПРАКТИКУВАНЕ НА ПРИДОБИТИТЕ СИ УМЕНИЯ! НО ЦЕЛТА НА КАЗАРМАТА Е ДРУГА - ДА ПОКАЖЕ НА ТИЛОВАЦИТЕ, ЧЕ ВОЙНАТА НЕ Е ИЗМИШЛЬОТИНА, А ВСЕКИ МОЖЕ ДА ХВАНЕ ЕДИН АВТОМАТ, ДА МЕТНЕ НЯКОЯ ГРАНАТА И ДА ПОДКАРА ТАНК, САМОЛЕТ, ПОДВОДНИЦА, ЗА ДА ЗАПАЛИ ВОЙНА... Е, НЕ ВСЕКИ, САМО, КОЙТО Е ОБУЧЕН ДА БОРАВИ С ОРЪЖИЕ, НО ЦЕЛТА Е ДА СЕ ПОКАЖЕ, ЧЕ ВСИЧКО Е ПРЕКАЛЕНО ЛЕСНО - НАСОЧИ ОРЪЖИЕТО И СТРЕЛЯЙ, ПОДКАРАЙ И СТРЕЛЯЙ С ТАНКА, ИЗЛИТАЙ СЪС САМОЛЕТА И СТРЕЛЯЙ ПО ЦЕЛТА, ПОТЯПЯЙ СЕ С ПОДВОДНИЦАТА И СТРЕЛЯЙ... ЗАПЛАХАТА ОТ НОВА ВОЙНА Е СЪВСЕМ РЕАЛНА... Е, НЯМА КАК ДА ИМ КАЖАТ: "ХИТЛЕР Е ЖИВ, МОЖЕ ДА СЕ ПОЯВИ ВСЕКИ МОМЕНТ С НЯКОЛКО ДИВИЗИИ ЕСЕСОВЦИ..." ТА КАЗАРМАТА Е НАРОЧНО КАТО ЗАТВОР - ДА ПОКАЖЕ НА МЛАДЕЖИТЕ, ЧЕ ВОЙНАТА Е СТРАШНА, НЯМА ЖЕНИ, ПИЕНЕ, ЯДЕНЕ НА КОРЕМ ОТ ЛЮБИМИТЕ ИМ МАНДЖИ, РАЗХОДКИ ИЗ ПРИРОДАТА, СВОБОДА... ФРОНТОВАКЪТ Е МАШИНА - КАКВОТО Й ЗАПОВЯДАТ ТОВА ПРАВИ... ЗАТОВА ТИЛОВАЦИТЕ СИ СПОМНЯТ КАТО СА БИЛИ ФРОНТОВАЦИ СЪС СТРАХОПОЧИТАНИЕ - МИСЛЯТ СИ, ЧЕ СЕГА КАТО СА ТИЛОВАЦИ СА СВОБОДНИ... НЯМА ТАКОВА НЕЩО - ПРИ ВОЕННИЯТ КОМУНИЗЪМ НЯМА СВОБОДА! ТА ТИЛОВАЦИТЕ ТРЯБВА ДА РАБОТЯТ, ЗА ДА ИМА ХРАНА, ДРЕХИ И ПР. КОНСУМАТИВИ ЗА ФРОНТОВАЦИТЕ - ДОКОЛКОТО ПОЗНАВАМ ЖИВОТА В КАЗАРМАТА ОТ ПОСЕЩЕНИЯТА МИ В ПОДЕЛЕНИЕТО НА ТАТКО ВОЙНИЦИТЕ НЕ ОБРАБОТВАТ НИКАКВИ ЗЕМЕДЕЛСКИ ПЛОЩИ ОСВЕН С ОРЪЖИЕ, ДА ГИ ВЗРИВЯВАТ И ДА КОПАЯТ ОКОПИ, НО НИЩО НЕ СЕЯТ, НИТО ЖЪНАТ НЕЩО ПОСЯТО, ОСВЕН МИНИ, ЗА ДА ЯДАТ ОТ НЕГО... ИГРАЯТ БАСКЕТБОЛ, ФУТБОЛ, МАРШИРУВАТ, ВИСЯТ НА ЕДНА ЛАВКА, ДАВАТ НАРЯДИ ДА ПАЗЯТ ПОДЕЛЕНИЕТО КАТО ГРАНИЧАРИ, ПОЧИСТВАТ СИ ОРЪЖИЕТО, СПАЛНИТЕ ПОМЕЩЕНИЯ, ПРАВЯТ УЧЕНИЯ, ЛАПАТ ПУШЕЧНИ ГАЗОВЕ... ЛАПАТ СИ ПРЪДНЯТА В ОБЩИТЕ СПАЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ, НО НАЙ-ОПАСНИ СА КУБИНКИТЕ - ПО-ТОЧНО ГЪБИЧКИТЕ В ТЯХ... ОТ ГОЛЯМОТО ИЗПОТЯВАНЕ НА КРАКАТА ОТ НЕСЪОБРАЗЕНИТЕ ЗА НАШИТЕ ГЕОГРАФСКИ ШИРИНИ ДЕБЕЛИ КОЖЕНИ БОТУШИ В ТЯХ СЕ ОБРАЗУВАТ ГЪБИЧКИ, КОИТО СЕ ПРЕДАВАТ КАТО ЩАФЕТА ОТ ФРОНТОВАК НА ФРОНТОВАК... ПОРАДИ ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА ОБУВКИ БЮДЖЕТ КУБИНКИТЕ СА В ОБРЪЩЕНИЕ МЕЖДУ СТАРИ И НОВИ ФРОНТОВАЦИ, БЕЗ НИКАКВА САНИТАРНА ИНСПЕКЦИЯ... ВЕДНЪЖ ПРОНИКНАЛИ В ОРГАНИЗМА ГЪБИЧКИТЕ ЗАПОЧВАТ ДА СЕ РАЗМНОЖАВАТ - ОБРАЗУВАТ КОЛОНИИ, КОИТО ПРЕВЗЕМАТ ПОСТЕПЕННО ЦЯЛОТО ТЯЛО И ВОДЯТ ДО ЛЕТАЛЕН КРАЙ... НЯМА ДАННИ КОЛКО СА УМРЕЛИТЕ ОТ ГЪБИЧКИ В БЪЛГАРИЯ СЛУЖИЛИ В КАЗАРМАТА, НО СЪС СИГУРНОСТ НЕ СА МАЛКО! В КАЗАРМАТА НЯМА ЖЕНИ, НО ПЪК ИМА ГЪБИЧКИ В ИЗОБИЛИЕ... НО НАЙ-ЦЕННО Е ОРЪЖИЕТО - ТО СВЪРЗВА ФРОНТОВАЦИТЕ ОТ ВСИЧКИ ПОКОЛЕНИЯ - КАЛАШНИКОВ, МАКАРОВ И Т. Н.  КАТО В ШАОЛИНСКА ШКОЛА ПЛАЦЪТ Е ИЗТЪРКАН ОТ ХИЛЯДИТЕ КРАКА, КОИТО СА МАРШИРУВАЛИ ПО НЕГО... ЗНАМЕНАТА РЕДОВНО СЕ ВЪРТЯТ В ПЕРАЛНЯТА, ЗАЩОТО ОТ ТОЛКОВА СЪЛЗИ СЕ НАКВАСВАТ ЗДРАВО... "БАТАЛЬОНЪТ СЕ СТРОЯВА ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ..." СЪЛЗИ ОТ РАДОСТ, ЧЕ КАЗАРМАТА Е СВЪРШИЛА И АДЪТ Е ВЕЧЕ ЗАД ГЪРБА ИМ - БЕЗ КУБИНКИ, КАЛАШНИЦИ И СТАРШИНИ... НО АДЪТ ТЕПЪРВА ЗАПОЧВА!!! ВОЕННИЯТ КОМУНИЗЪМ Е СЪЩИНСКИ АД! В КАКВО Е АДЪТ? ТЕЗИ НЕСПИРНИ ВОЕННИ ОБУЧЕНИЯ НА МЛАДЕЖИТЕ ИЗИСКВАТ ОГРОМЕН ФИНАНСОВ РЕСУРС - НУЖНИ СА ПОДЕЛЕНИЯ, ВОЕННИ ИНСТРУКТОРИ, ОРЪЖИЯ, МУНИЦИИ, ЗАВОДИ ЗА ПОПРАВКА НА АРМОРТИЗИРАНИТЕ ОТ ГЪРМЕНЕ ОРЪЖИЯ... КАПИТАЛЪТ НА ТИЛОВАЦИТЕ СЕ НАЛИВА В ГЛАВИТЕ НА НОВОБРАНЦИТЕ, А ПОСЛЕ СЕ ИЗПАРЯВА ПРИ ДИСКВАЛИФИКАЦИЯТА ИМ - ОСТАВА САМО МАЛКА ЧАСТ ОТ НЕГО, ГЛАВНО КАТО СМЪТНИ СПОМЕНИ; СЪЩО ТАКА ИЗЛИЗА ПРЕЗ ДУЛОТО НА ОРЪЖИЕТО ИМ - ВЪВ ВИД НА КУРШУМИ, СНАРЯДИ И БАРУТНИ ГАЗОВЕ... ВМЕСТО ТИЛОВАЦИТЕ ДА СИ ПОСТРОЯТ НОВ ДОМ В ХУБАВ КВАРТАЛ, ИМАМ ПРЕДВИД ДВУЕТАЖНА КЪЩА НАЙ-МАЛКОТО НА ЧИСТ ВЪЗДУХ, ДА СИ КУПЯТ СПОРТНА КОЛА И ДА ОБИКОЛЯТ СВЕТА КАТО БАРОВЦИТЕ, ТЕХНИЯТ КАПИТАЛ БЕЗ МНОГО МАЛКА ЧАСТ СЕ СЕКВЕСТИРА В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА, А ТЕ ЦЯЛ ЖИВОТ ИЗПЛАЩАТ ПАНЕЛКА, ЗАЗ /ТРАБАНТ, ЖИГУЛИ, МОСКВИЧ ИЛИ ДРУГА ТАРАТАЙКА/ И НЕ МОГАТ ДА НАПУСКАТ КОНЦ-ЛАГЕРА... ДА НЕ ИМ ХАРЕСА "ГНИЛИЯ ЗАПАД" И ДА НЕ СЕ ВЪРНАТ, ЩЕ ДАДАТ ЛОШ ПРИМЕР НА ОСТАНАЛИТЕ - ЗАТОВА БЯХА ЗАТВОРЕНИ ГРАНИЦИТЕ... А И ЗАРАДИ КОНТРАБАНДАТА - В ИЗТОЧНИЯ БЛОК СТОКИТЕ СА БИЛИ ПРЕКАЛЕНО ЕВТИНИ, ЗАТОВА ЗАПАДНИТЕ БЕРЛИНЧАНИ ПО МРЕЖА ОТ ТУНЕЛИ ПОД НЯКАКВИ СЪБОРЕТИНИ ОТ ПРЕДИ ВОЙНАТА ОТИВАЛИ ДА ПАЗАРУВАТ ПРИ ИЗТОЧНИТЕ БЕРЛИНЧАНИ /НАЛИ ЗАПАДЕН БЕРЛИН БИЛ СНАБДЯВАН С КОНСУМАТИВИ ПО ВЪЗДУХА ПО ЕДНО ВРЕМЕ/, А ИЗТОЧНИТЕ БЕРЛИНЧАНИ /ПРЕДИМНО ПО-МЛАДИ/ БЯГАЛИ ПРИ РОДНИНИ ЗАПАДНИ БЕРЛИНЧАНИ И НЕ ИСКАЛИ ДА СЕ ВРЪЩАТ ОБРАТНО ДА РАБОТЯТ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ - ЗАТОВА БИЛА ИЗДИГНАТА БЕРЛИНСКАТА СТЕНА... ТЯ СТАНА СИМВОЛ НА РАЗДЕЛЕНИЕТО, НО КАКТО ЗНАЕМ КОНТРАБАНДАТА НА ЦИГАРИ ОТ ИЗТОК НА ЗАПАД /ДВИЖЕНА ОТ ЗАПАДНИ МАФИОТИ В СЪТРУДНИЧЕСТВО С ИЗТОЧНИ ТАКИВА/ НЕ Е СПИРАЛА НИТО ЗА МИГ, НА НАРКОТИЦИ, НА СЕКС-РОБИНИ И ПР.; НЕ Е СПИРАЛ И ПОТОКЪТ НА ЕМИГРАНТИТЕ - И ПРЕДИ "ПРОМЕНИТЕ" МНОГО ХОРА СА ИЗБЯГАЛИ, ЗАЩОТО НАИСТИНА Е ИМАЛО ЗАЩО ДА БЯГАТ, И СЕГА ПАК БЯГАТ, ЗАЩОТО СТАВА ВСЕ ПО-ЗЛЕ... НО ПОНЕ В БЕРЛИН СА БИЛИ СПРЕНИ КОНТРАБАНДИСТИТЕ И ИЗМЕННИЦИТЕ НА ВОЕННИЯ КОМУНИЗЪМ, ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЩЯХА ДА ИЗБЯГАТ И КОЙ ЩЕШЕ ДА ДАВА ПАРИ ЗА /А/МУНИЦИИ, КОЙ ЩЕШЕ ДА СТРЕЛЯ СРЕЩУ МИШЕНИТЕ НА ПОЛИГОНА И КОЙ ЩЕШЕ ДА СЕ УВОЛНЯВА, КОГАТО ВЪОБЩЕ НЕ Е СЛУЖИЛ...

НАДЯВАМ СЕ РАЗБИРАТЕ КАКЪВ Е ПАРАДОКСЪТ: ЗА РАЗЛИКА ОТ 3-ГОДИШНИЯ ПЕРИОД НА ВОЕНЕН КОМУНИЗЪМ В СССР, ТУК ИМАМЕ БЕЗКРАЙНА ВОЙНА, КОЯТО СВЪРШИ, КОГАТО ДЪРЖАВАТА ФАЛИРА 3 ПЪТИ, ПРОСТО НЯМАШЕ КОЙ ДА Я КРЕДИТИРА ПОВЕЧЕ... СЛЕД НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА ПРЕЗ 1947 Г. СЛЕДВАТ ПОДПИСВАНЕ НА ДОГОВОРИ ЗА ПРИЯТЕЛСТВО, СЪТРУДНИЧЕСТВО И ВЗАИМНА ПОМОЩ СЪС СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ И ОСТАНАЛИТЕ СТРАНИ С ВОЕНЕН КОМУНИЗЪМ ОТ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ БЛОК /ТУК ПОД СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ИМАМ ПРЕДВИД СТРАНИ, КОИТО ЩЕ ПОСТРОЯТ НЯКОГА НАПРЕД-НАПРЕД В БЪДЕЩЕТО СОЦИАЛИЗМА, АКО СЕ ОКАЖАТ ДОСТАТЪЧНО МЪЖЕСТВЕНИ И МЪДРИ/ ПРЕЗ 1948 Г.; ПРЕЗ 1955 Г. Е ПОДПИСАН ВАРШАВСКИЯТ ДОГОВОР ЗА ДРУЖБА, СЪТРУДНИЧЕСТВО И ВЗАИМНА ПОМОЩ - СЪТРУДНИЧЕСТВОТО Е ПРЕДИ ВСИЧКО ВЪВ ВОЕННО ИЗМЕРЕНИЕ, ПРЕМИНАЛ ПО-КЪСНО В КОСМИЧЕСКО СЪТРУДНИЧЕСТВО /ПРЕЗ 1979 Г. НАШЕНЕЦЪТ ГЕОРГИ ИВАНОВ ЗАЕДНО С НИКОЛАЙ РУКАВИШНИКОВ ОТ СССР ОТИВАТ В КОСМОСА СЪС "СОЮЗ - 33"; ФАМИЛИЯТА НА НАШИЯ КОСМОНАВТ Е КАКАЛОВ, НО В ПРЕВОД НА РУСКИ ТОВА ОЗНАЧАВАЛО ЛАЙНЯНОВ - ЗАТОВА СЕ ВЗЕМА БАЩИНОТО ИМЕ НА НАШЕНЕЦА (БАЩАТА НА НАШИЯ ПЪРВИ КОСМОНАВТ, ИВАН КАКАЛОВ, Е СЪСИПАН ОТ ТАЗИ ИСТОРИЯ); АВАРИЯ В "СОЮЗ - 33" ПОКАЗВА, ЧЕ ИЗБОРЪТ НА ГЕОРГИ ИВАНОВ Е УДАЧЕН - ТОЙ СПАСЯВА ЖИВОТА НА КОМАНДИРА НА КОРАБА, КОЙТО ПРИПАДА ОТ ТЕЖКИТЕ УСЛОВИЯ В КАПСУЛАТА ЗА ПРИЗЕМЯВАНЕ, А ГЕОРГИ ИВАНОВ НА ВСЯКО ЗАПИТВАНЕ ОТ ЗЕМЯТА ОТГОВАРЯ, ЧЕ В КАПСУЛАТА Е "НОРМАЛНО"; ОТТОГАВА, КОГАТО РУСНАЦИТЕ ЧУЯТ ОТ БЪЛГАРИН ДУМАТА НОРМАЛНО, ТЕ ЗНАЯТ, ЧЕ Е МНОГО, МНОГО НАПЕЧЕНО; В ЗНАК НА ПРИЗНАТЕЛНОСТ СССР ПОДАРЯВА КАПСУЛАТА НА НРБ, КОЯТО ОБАЧЕ СЕ ОКАЗВА ТОЛКОВА ЦЕННА, ЧЕ ИЗЧЕЗВА БЕЗСЛЕДНО - ВИНАТА ЗА ОТКРАДВАНЕТО Й И НЕВЪЗМОЖНОСТТА ДА БЪДЕ ИЗЛОЖЕНА В МУЗЕЙ ЗА ИДНИТЕ ПОКОЛЕНИЯ СЕ ПРЕХВЪРЛЯ КАТО ГОРЕЩ КАРТОФ МЕЖДУ ИНСТИТУЦИИТЕ В РОДНИЯ ГРАД НА ПЪРВИЯ БЪЛГАРСКИ КОСМОНАВТ ОТ НЯКОЛКО ДЕСЕТИЛЕТИЯ/...  [Нужно е да внеса няколко корекции в написаното от мен по-горе. Буквално вчера научих, че спасителната капсула е била безстопанствена дълго време след 1989 г., части от нея са откраднати, но самата капсула се намира понастоящем в музея на авиацията в Пловдив. Ако се интересувате повече за полета преди 35 години, то гледайте предаването на TV 7 "Фронтова линия" с Мартин Карбовски /"Длъжен да оцелее"/ - в интервюто с първия български космонавт Георги Иванов се споменава и за една журналистическа измишльотина, която очевидно е много широко разпространена, затова и аз я споменах, именно че Георги Иванов спасява Николай Рукавишников, но самият Георги Иванов отрича тази история като лъжа. Очевидно някой е пуснал и слухът, че капсулата е открадната, за да не настояват гражданите в родния град на космонавта да бъде построен музей, в който да бъдат изложени капсулата и скафандъра на първия български космонавт. Въобще дезинформацията е мощно оръжие, което поразява всеки, но малцина научават, че са дезинформирани и дезинформират. Извинявам се за дезинформацията! Надявам се гледането на това интервю с Георги Иванов да ви помогне да разберете истината /само червените другари могат да отидат в космоса по времето на "социализма" - останалите могат само да мечтаят за свобода, равенство и братство/:

http://tv7.bg/Фронтова-линия/Видео/-Длъжен-да-оцелее-_l.42_i.10126333.html#.U-xkpqPVEwq

Излъчен на: 13.04.2014

http://tv7.bg/Фронтова-линия/Видео/-Длъжен-да-оцелее-2-част-_l.42_i.10131933.html#.U-xk3aPVEwq

Излъчен на: 20.04.2014]

ТЪЙ КАТО ВСИЧКИ В "СОЦ-ЛАГЕРА" В ЕДНА ИЛИ ДРУГА СТЕПЕН СА БИЛИ МАНИПУЛИРАНИ ОТ ОПРЕДЕЛЕН КРЪГ ОТ ХОРА, ТЕ НЕ СА ОСЪЗНАВАЛИ, ЧЕ НЕ ГРАДЯТ СОЦИАЛИЗЪМ И НИКОГА НЯМА ДА ОТИДАТ В МЕЧТАНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ РАЙ, В КОЙТО ВСИЧКИ ЩЕ СА БРАТЯ И ЩЕ ЖИВЕЯТ В МЕЧТИТЕ СИ - ВСИЧКИ ВСЕ ПОВЕЧЕ СА БИЛИ ОГРАБВАНИ, А ЗА ДА ПОДХРАНЯТ ТЕХНИТЕ ИЛЮЗИИ, ЛОВКИТЕ МАНИПУЛАТОРИ СА ИЗМИСЛИЛИ КОНСПИРАЦИЯТА "СТУДЕНА ВОЙНА". НАКРАТКО С НЯКОЛКО ДУМИ: СВЕТЪТ СЕ НАМИРА НА РЪБА НА ЯДРЕН КОНФЛИКТ МЕЖДУ ДВАТА ВОЕННИ ЛАГЕРА - ЗАТОВА СА НУЖНИ ПОДВОДНИЦИ, САМОЛЕТИ, КОРАБИ /САМОЛЕТОНОСАЧИ, ЛЕДОРАЗБИВАЧИ И ДРУГИ СПЕЦИАЛНИ СКЪПИ ВОЕННИ ПЛАВАТЕЛНИ СЪДОВЕ/, РАКЕТНИ ВИСОКОПРОХОДИМИ КОМПЛЕКСИ С ЯДРЕНИ РАКЕТИ... ЗА ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ НЕЩА КАПИТАЛИТЕ ИДВАТ ОТ ПРОЛЕТАРИАТА - ДА, И В ЗАПАДНИЯ СВЯТ СА ВЪВ ВОЕНЕН КОМУНИЗЪМ, ОТНОВО ТИЛЪТ РАБОТИ ЗА ФРОНТА... МАСМЕДИИТЕ СА БЪЛВАЛИ ШПИОНСКИ ФИЛМИ - ПОСТОЯННО СЕ НАДЛЪГВАТ ШПИОНИТЕ ДА ПРЕДОТВРАТЯТ ЯДРЕН КОНФЛИКТ, А ИСТИНАТА Е ТАЗИ, ЧЕ САМИЯТ ВОЕНЕН КОМУНИЗЪМ ПРАВИ СВЕТА КАТО СЛЕД ЯДРЕН АПОКАЛИПСИС!!! ОРЪЖИЯТА СА СЕ УСЪВЪРШЕНСТВАЛИ НЕИМОВЕРНО, НО НЯМА ЛЕЧЕНИЕ НА РАКА, ТУБЕРКУЛОЗАТА, СПИНА И ОЩЕ ЕДИН КУП БОЛЕСТИ - НЕ СА ИНВЕСТИРАНИ ДОСТАТЪЧНО РЕСУРСИ, ЗАЩОТО СА ОТИШЛИ В ДРУГА ПОСОКА, ИМЕННО ЗА РАЗРАБОТКА НА ОРЪЖИЯ... ЧОВЕК МОЖЕ ДА УМРЕ ПО ХИЛЯДИ НАЧИНИ НАСИЛСТВЕНО, НО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СПАСЕН ОТ ПО-ТЕЖКА ТРУДОВА ЗЛОПОЛУКА В ПОВЕЧЕТО СТРАНИ ОТ ВТОРИЯ И ТРЕТИЯ СВЯТ, НЕ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ЛЕЧЕНИЕ ЗА НАЙ-ОПАСНИТЕ БОЛЕСТИ, ЗАЩОТО НЕ РАЗПОЛАГА С КАПИТАЛ, ИМАМ ПРЕДВИД, АКО НЕ Е БОГАТ... СВЕТЪТ Е ИЗОСТАНАЛ С 50 ГОДИНИ ВЪВ ВРЕМЕТО, НО АЗ БИХ КАЗАЛ, ЧЕ Е 200 ГОДИНИ НАЗАД В РАЗВИТИЕТО СИ - АКО ТОВА ВРЕМЕ БЕШЕ ИНВЕСТИРАНО РАЗУМНО, ТО ДНЕС СВЕТЪТ ЩЕШЕ ДА Е МНОГО ПО-ДОБЪР... НО ДНЕС СВЕТЪТ Е МНОГО ПО-ЛОШ - ИМА МОЩНИ ОРЪЖИЯ, С КОИТО СЕ ВСЯВАТ НЕВИЖДАНИ ДОСЕГА РАЗРУШЕНИЯ И СТРАДАНИЯ, НО НЯМА КОЙ ДА ВЪВЕДЕ НОВ СВЕТОВЕН РЕД И ДА ПРОТИВОСТОИ НА ТАЗИ АНАРХИЯ, НАСЛЕДЕНА ОТ ЕПОХАТА НА ВОЕННИЯ КОМУНИЗЪМ... ЗАТОВА СЕ ЗАЕХ АЗ - ДА СЪЗДАМ НОВ СВЕТОВЕН РЕД, С БОЖИЯТА ПОМОЩ!!!

ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ, ИЗМАМИЛИ СА ВИ - НЕ СТЕ ГРАДИЛИ СОЦИАЛИЗЪМ, А СТЕ ЖИВЕЛИ ВЪВ ВОЕНЕН КОМУНИЗЪМ... БИЛИ СТЕ РОБИ НА ТРУДА, ОГРАБВАЛИ СА ВАШИЯ ТРУД, ЗА ДА ИМА ОТ ВСИЧКО ПО МНОГО ЗА НАДЗИРАТЕЛИТЕ ВИ... ЗАТОВА ТЕ СА БИЛИ ТОЛКОВА УСЪРДНИ ДА ВИ ДЕЗИНФОРМИРАТ С РАДИО, ТЕЛЕВИЗИЯ И КИНО, ВЕСТНИЦИ, КНИГИ И СПИСАНИЯ - ТРЯБВАЛО Е ДА ВЯРВАТЕ, ЧЕ СТЕ В НЯКАКЪВ ОАЗИС, А НЕ В КОНЦЕНТРАЦИОНЕН ЛАГЕР... ПРОДУХВАЛИ СА ВИ УШИТЕ КОЛКО ДОБРЕ ЖИВЕЕТЕ, НО НЕ СА ВИ ПОЗВОЛЯВАЛИ ДА ВИДИТЕ КАК ЖИВЕЯТ НА ЗАПАД - ЗАЩОТО ТАМ Е ИМАЛО БОГАТАШИ, ЩЕ ВИДИТЕ ПАЛАТА НА НЯКОЙ БИЗНЕСМЕН, КОЙТО Е ГОЛЯМ КАТО ВИЛАТА НА НЯКОЙ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР, А НЯМА ДА ЗАБЕЛЕЖИТЕ БАРАКАТА НА НЯКОЙ РАБОТНИК КАТО ВАС... НЕ ПЛАЧЕТЕ ЗА "СОЦИАЛИЗМА" - НЕ НИ РАЗКАЗВАЙТЕ КОЛКО ДОБРЕ СТЕ ЖИВЕЛИ ПРИ ТОДОР ЖИВКОВ, ЗАЩОТО АЗ ЩЕ ВИ РАЗКАЖА КОЛКО ДОБРЕ ЩЯХТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ БЕЗ ТОДОР ЖИВКОВ!!! КАКВО ВИ ТОПЛИ ТОВА? ЩЕ ВИ РАЗКАЖА КАК ДА ПУСНЕТЕ КАЗАНЧЕТО В ТОАЛЕТНАТА И ДА ПОДИШАТЕ ЧИСТ ВЪЗДУХ, А ВИЕ СИ РЕШЕТЕ ИСКАТЕ ЛИ ЧИСТ ВЪЗДУХ ИЛИ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ПОВТАРЯТЕ КАТО ПАПАГАЛИ ЛЪЖИТЕ, КОИТО СА ВИ ВТЪЛПИЛИ... ДО НОВИ СРЕЩИ, ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ - СМЕНЕТЕ ОПОРНАТА ТОЧКА ЗА ОБРАТЕН ЗАВОЙ!!! ОСВЕН АКО НЕ ИСКАТЕ ДА СЕ НАСАДИТЕ ОТНОВО НА ПАЧИ ЯЙЦА - ТОЗИ ПЪТ ЧЕПЪТ ЩЕ Е ПО-ГОЛЯМ И ЩЕ СИ ГО НАЧУКАТЕ ПО-ЗДРАВО... ГЕЙ-ПАРАД ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ, ЗА ЖЕЛАЕЩИ ДА СИ ГО НАЧУКАТ /ОТНОВО/ ОТЗАД - ЗА ДА СИ ИЗТЪНЯТ КЛИФ*КА, ЗА ДА Е ДЕБЕЛО ЛА*НОТО НА НАДЗИРАТЕЛИТЕ ВИ... А-А-А, ВИЕ ЩЕ СТЕ ОТ НАДЗИРАТЕЛИТЕ?! Е, ВСЕ НЯКОЙ ЩЕ Е В ПОЗА ПАРТЕР - НЕ МОЖЕ ВСИЧКИ ДА СА ОТГОРЕ... ПРИ ВОЕННИЯ КОМУНИЗЪМ ВРАГЪТ Е ВСЕКИ, КОЙТО МИСЛИ РАЗЛИЧНО ОТ ЧЕРВЕНИТЕ ТИКВИ - ЗАТОВА ИМА ЛАГЕРИ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ЗАТВОРНИЦИ, ХУЛИГАНИ И ПРЕСТЪПНИЦИ... ТАМ ТЕ ЧУКАТ КАМЪНИ - ДА ИМ ДОЙДЕ АКЪЛА, ЗА ДА СИ ДЪРЖАТ ЕЗИКА ЗАД ЗЪБИТЕ, НА КРИВДАТА ДА КАЗВАТ ПРАВДА, АКО НЕ ИСКАТ ДА ЧУКАТ КАМЪНИ ОТНОВО... А ЗА СВОБОДОМИСЛЕЩИТЕ ПИСАРУШКИ, ИЗБЯГАЛИ НА ЗАПАД, ИМА "БЪЛГАРСКИ ЧАДЪР" - СТРЕЛИЧКА С ОТРОВА, КОЯТО МОЖЕ ДА ГЪТНЕ И СЛОН... ТЯ ЩЕ БЪДЕ ИЗСТРЕЛЯНА ОТ НЯКОЙ ТАЕН АГЕНТ НА "ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ" - НЯКОЙ ОТ СИКРИТ СЪРВИСА НА 00, КОЙТО ОТГОВАРЯ ЗА ЗЛОВОННИЯ ВЪЗДУХ... ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ЧЕНГЕТА, ТАЙНИ АГЕНТИ, ВОЕННИ И ДОНОСНИЦИ ЦУЦКАХА ПАРИ ОТ ВАШИЯ ДЖОБ - ТЕ НЕ ПАЗЕХА ДЪРЖАВАТА ОТ БЕЗЗАКОНИЕТО НА ДРУГАРИТЕ, А БЯХА СЕ ПОСТАВИЛИ В СЛУЖБА НА НАДЗИРАТЕЛИТЕ... НЕ Е ИЗНЕНАДВАЩО, ЧЕ ТЕ НЕ СЕ ПРОТИВОПОСТАВИХА НА ГРАБЕЖА ОТ СТРАНА НА ВИСШИТЕ ПАРТИЙНИ ФУНКЦИОНЕРИ НА ВСИЧКИ НАС ПРЕЗ ГОДИНИТЕ СЛЕД 1989 Г. - ЦЯЛАТА ПРОМИШЛЕНОСТ ПРЕМИНА В РЪЦЕТЕ НА НАЙ-АЛЧНИТЕ ДРУГАРИ, НО ТЯХНАТА НЕКАДЪРНОСТ ДА УПРАВЛЯВАТ КАКВОТО Й ДА БИЛО ДОВЕДЕ ПРЕДПРИЯТИЯТА ДО ФАЛИТИ И 25 ГОДИНИ ПО-КЪСНО ТЕЗИ ЗАВОДИ СА В ПО-ГОЛЯМАТА СИ ЧАСТ УНИЩОЖЕНИ... ПЛАЧА ЗА ВАС, ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ - ЗА ИЗЛЪГАНИТЕ ВИ НАДЕЖДИ, ЗА СЪСИПАНИТЕ ВИ МЛАДИНИ И СТАРИНИ, ЗА РАЗБИТОТО ВИ ОТЕЧЕСТВО, ЗА УНИЩОЖЕНОТО БЪДЕЩЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ... СМЕЯ СЕ НА ПАТЕШКИЯ ВИ АКЪЛ, НА ДЕТИНСКАТА ВИ НАИВНОСТ, НА ЛУДОСТТА В ГЛАВИТЕ ВИ... ПЛАЧА И СЕ СМЕЯ... СМЕЯ СЕ И ПЛАЧА... ВИЕ СИ ОТИВАТЕ, НО НИЕ ОСТАВАМЕ ДА СЕ ПЪРЖИМ...

НО ИДЕ 2018 Г. - 100-ГОДИШНИНАТА ОТ ВЕЛИКАТА ОКТОМВРИЙСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА РЕВОЛЮЦИЯ, КОЯТО ДАДЕ НАДЕЖДА НА СМАЗАНИТЕ ОТ ИМПЕРИАЛИСТИТЕ НАРОДИ... ИМА НАДЕЖДА ЗА СОЦИАЛИЗЪМ, ИМА НАДЕЖДА... ВЯРВАЙТЕ, НЕ УНИВАЙТЕ... ИМА ПЪТ КЪМ СОЦИАЛИЗМА, ИМА ПЪТ... НОВИЯТ СВЕТЪЛ СВЯТ Е БЛИЗО, МНОГО БЛИЗО... ПОБЕДЕТЕ МРАКА В СЪРЦАТА СИ И ЩЕ СЕ ВЪЗЦАРИ СВЕТЛИНАТА...

Няма коментари:

Публикуване на коментар