30 май 2012

CE L'HO LA BANANA...

=======================
Здравейте, приятели!

ПРЕДВИД КЛОНЯЩОТО КЪМ НУЛА ДОВЕРИЕ НА НЯКОИ БЪЛГАРИ В БЪЛГАРСКИЯ ЧЕРВЕН СЪРП & ЧУК /И ВСИЧКО СВЪРЗАНО С НЕГО/ ЧУМАТА НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА, БЕЗРАЗЛИЧИЕТО, МОЖЕ ДА НЕ ПРЕТЪРПИ ЖЕЛАНАТА ТРАНСФОРМАЦИЯ! ЗАТОВА ОТВАРЯ ВРАТИ ОЩЕ ЕДИН ИМУНИЗАЦИОНЕН КАБИНЕТ - ЗА ВСИЧКИ ДЕМОКРАТИ ОТ ЛЯВО, ДЯСНО И ЦЕНТЪР!

Знаете ли, че в България идва нова търговска верига. Тя ще има 6 сити-центъра в цялата страна, ще обслужва 60 града с прилежащите им села и ще има оборот от 600 тона стока НА ЧАС. Надявам се да не ви стресна с новината, че някои от вас вече са нейни клиенти.

http://www.economynews.bg/тест-старт-на-завод-за-отпадъците-на-варна-news18933.html

http://www.monitor.bg/article?id=288334

Мързелът, глупостта и апатията на българина вече няма да водят само до проблеми, а ще бъдат впрегнати и превърнати в $$$!

Всички боклуци, които българинът не иска да сепарира и съответно да предаде на съответните места, чрез покупко-продажба, ще отиват в тези центрове за разделяне, ще се сортират и ще бъдат ПРОДАВАНИ на преработвателните предприятия!

Но нищо няма да влезе в джоба на бедния българин, а дори напротив - ще го скъсат от данък-смет за сепариране!

Мързелът, глупостта и апатията са от Велиала! Ако не искаш да си роб на Велиала, разделяй и владей!

Купи си найлонови чували за боклук /ако не намериш такива, направи си сам от найлон!/! Вземи 5 и ги маркирай /с маркер или с цветно тиксо!/ - за хартия и твърд картон /жълт цвят!/, за пластмаса /найлон/, метал и фолио /син цвят!/, за стъкло /зелен цвят!/, за биологични отпадъци /черен цвят!/ и за взривоопасни материали /бял цвят!/! Издири предприятия за рециклиране на суровини и им продай своите сепарирани отпадъци! /Може да им ги подариш - следи за цветни контейнери в градовете, но за да се отървеш от данък-смет за сепариране трябва да излезеш от анонимност!/ Заработи си почивка, нов велосипед... с разделно събиране на отпадъци!

А всички, които искат да са роби на Велиала, да вадят калкулаторите и да смятат! Най-проста сметка за какво става дума /предполага се, че мнозинството спят средно 5 часа на денонощие, работят средно 5 часа и се хранят средно 2 часа /с кафетата/ = 12 часа на ден са далеч от кофите за смет; остават 12 часа на денонощие да прихождат сегиз-тогиз до гюмовете/: 12 часа х 600 тона х 79 лева = 568 800 лева за данък-смет НА ДЕН! /без пресметнати разходи за транспорт!/  568 800 лева за данък-смет НА ДЕН х 365 дни = 207 612 000 лева за данък-смет НА ГОДИНА! /без пресметнати разходи за транспорт!/  207 612 000 лева за данък-смет НА ГОДИНА : [(4 789 967 души /в трудоспособна възраст - 18 - 64 г./ + 1 389 059 души /над трудоспособна възраст - 65 г.+/) - 750 000 души /емигранти/] = 38,24 лева годишен данък-смет за сепариране, на калпак /пълнолетен/, МИНИМУМ! Да не забравяме, че не е сметнат транспортът! /Горивото става все по-скъпо!/ България е туристическа дестинация и 8 374 034 туристи са били у нас през 2010 г.! Не броим хилядите гости от космоса, които от ufo.bg са засекли! Да не забравяме и милионите транзитно преминаващи гастарбайтери, тираджии и пр.! И 10 000 нерегламентирани сметища, които от космоса изглеждат като крайни махали, обрамчили села и градове, за които са приготвили солени глоби от ЕС! 1 200 000 души са здравно неосигурени и се подразбира, че много от тях не плащат никакви данъци /защото нямат откъде да извадят пари!/... Задлъжнялостта на българина към Велиал ще напомни историята със Софийската топлофикация, но вместо Велиал да отиде на топло, Велиал ще подгрее яко задниците на всички "абонати"...

Значи, 207,6 млн. лева за данък-смет за сепариране НА ГОДИНА ще напуснат портфейлите и портмонетата на всички Велиалови роби! Заедно с тях на боклука отиват и всички суровини /които са купени от своите стопани и ще бъдат купени поне още 100 пъти всяка година отново от тях!/! Но да живее БОКЛУКЪТ! Той ще ни държи - като сламата чучелото! От плоския данък върху боклука, върху наркотиците /цигарите и алкохола/, от свитите бюджети за лудниците, болниците и затворите, от мизерните бюджети за домовете за стари хора и бавноразвиващи се, от ... ще избием пари за заплати и БОНУСИ! Без Велиал няма да има пачки по стотачки, няма да има круизи до Бахамите, няма да се леят реки от шампанско, няма да има кебапчета и кюфтета...

[Да му мислят всички отци, пастори и падрета, които не се борят с Велиала! Аз мисля, че Велиал ще е по-малкият им проблем, когато дойде Страшният съд! Тогава основният им проблем ще е Велзевул! Как ще търчат тогава и ще викат: Не сме слуги на Велиала, не знаем Велзевула... И ще направят електронна справка в НАП колко плосък данък е внесен от мързел, глупост и апатия... Ще отворят и книгата на уморените от тъпоумието на идолопоклонниците... Всички ще бъдат въдворени кой за където е! Може да се видим някъде по линиите за сепариране, а може дори и да си направим едно прощално латино-парти, луда фиеста...]

http://www.youtube.com/watch?v=Ktgwjt5IDCM

Няма коментари:

Публикуване на коментар